Υλικά

  • Ταλιατέλες 1 πακέτο
  • Σκόρδο 2 σκελίδες
  • Κουκουνάρια 3 κουταλιές σούπας καβουρδισμένα
  • Ρόκα 2 ματσάκια
  • Ελαιόλαδο 100 ml
  • Παρμεζάνα 100 γρ τριμμένη
  • Αλάτι – πιπέρι

Οδηγίες

Βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε. Σε αντικολλητικό  τηγάνι καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια. Πλένουμε την ρόκα, την βάζουμε στο μπλέντερ με το ελαιόλαδο, τα  κουκουνάρια,το σκόρδο,την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε και πολτοποιούμε το μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε κατσαρόλα, προσθέτουμε τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε κι είναι έτοιμες για σερβίρισμα.

* Αν θέλουμε αντικαθιστούμε την ρόκα με βασιλικό.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours