Ελληνικό Τζιν: Γυναίκες γεμάτες όρεξη για διάκριση, έφτιαξαν το πρώτο ελληνικό τζιν, το οποίο σαρώνει στους διεθνείς διαγωνισμούς, έχοντας αποσπάσει σωρεία από βραβεία.

Όλα άρχισαν όταν η Κατερίνα Κάτσου και Χαρά Κάτσου, γνώρισαν τη Λίλα Δημοπούλου και τον Τζον Κόουντεν. Η ιδέα τους ήταν συναρπαστική. Θέλησαν να δημιουργήσουν ένα ποτό, το οποίο θα σάρωνε στους διεθνείς διαγωνισμούς. Αυτό που σκέφτηκαν, έκανε τη διαφορά. Το ελληνικό τζιν ήταν το ποτό που έψαχναν και το οποίο θα οδηγούσε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Το τζιν διαθέτει ελληνικά βότανα. Τα βασικά συστατικά ενός εξαιρετικά premium Gin, είναι ο άρκευθος, η κάσια, οι ρίζες αγγελικής και ίριδας , το κόλιανδρο και το κάρδαμο. Επιπλέον, το προϊόν για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, χρειάζεται υψηλούς βαθμούς αλκοόλ. Επίσης, επιβάλλεται να περάσει δύο φορές από τη διαδικασία της απόσταξης.

Από εκεί και πέρα, τα στοιχεία της Ελλάδας στο Ελληνικό Τζιν καλύπτουν ένα άλλο κομμάτι. Τα ελληνικά στοιχεία αποτελούν ο άγριος κρίταμος, τα φύλλα μυρτιάς, ο σκίνος, τα άνθη πορτοκαλιάς και oι φλούδες εσπεριδοειδών από την Εύβοια.

Όλα αυτά οδηγούν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σε ένα ποτό πολύ καλής ποιότητας, το οποίο για να φτιαχτεί, χρειάστηκε υψηλές τεχνικές και πολύ χρόνο. Αυτά τα δύο είναι και τα μυστικά για να παραχθεί ένα πολύ καλής ποιότητας Τζιν. Και όχι οποιοδήποτε Τζιν, αλλά ένα Ελληνικό Τζιν.
Ελληνικό Τζιν – Τα λόγια των μελών της εταιρείας: «Να πείσουμε πρώτα τον Έλληνα καταναλωτή»

«Να πείσουμε πρώτα τον Έλληνα καταναλωτή να εμπιστευτεί τα δικά μας προϊόντα και να αποδείξουμε στο εξωτερικό ότι οι ποιοτικές και προσεγμένες δουλειές δεν έχουν σύνορα. Να είναι το Grace η αρχή μιας οικογένειας ποιοτικών Ελληνικών αποσταγμάτων που θα κατακτήσουν μια επάξια θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στην διεθνή αγορά αλκοολούχων».

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours