Σάρωσαν και μετά εξαφανίστηκαν: 3 Έλληνες καλλιτέχνες που τα παράτησαν όλα για τη μαγειρική

Αλλιώς τους θυμούνται οι περισσότεροι και αλλιώς τους βρίσκουμε σήμερα. Οι τρεις αυτοί καλλιτέχνες άφησαν πίσω τους την υποκριτική και το τραγούδι, επιλέγοντας να αφοσιωθούν στην… κουζίνα, με ορισμένους να έχουν χτίσει και τη δική τους επιχείρηση.

Πώς τους μάθαμε και τι κάνουν σήμερα; 

Άντα Λιβιτσάνου

Το Ada’s Little Kitchen το έχεις ακουστά; Αν όχι, δεν ξέρεις τι χάνεις. Η Άντα λιβιτσάνου μπορεί να μην έχει εγκαταλείψει εντελώς την υποκριτική, τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει στήσει τη δική της… ζαχαρένια επιχείρηση, δημιουργόντας ένα fancy ζαχαροπλαστείο με τούρτες – υπερπαραγωγή!

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα καταστήματα για εμπνευσμένες τούρτες γενεθλίων με πολλή ζαχαρόπαστα, το οποίο μπορεί να έχει τσιμπημένες τιμές, αλλά την πελατεία του δεν την χάνει με τίποτα!

Μύρωνας Στρατής

Πόσο καιρό έχει να ακούσεις νέο hit του Μύρωνα Στρατή, Πιθανότατα πολύ. Και όπως πάει το πράγμα… θα αργήσουμε να ακούσουμε, μιας και την καρδιά του τραγουδιστή την έχει κλέψει πλέον η κουζίνα.

Ο ίδιος κάνει τη δική του εκπομπή μαγειρικής στο Υοutube, καλώντας όλους μας να επισκεφτούμε το «Fagaki» του! Έχει ξεπεράσει, μάλιστα, τους 15 χιλιάδες συνδρομητές.

Ελίνα Κωνσταντοπούλου

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Η Καλαματιανήstar των 90s που εν μία νυκτί εγκατέλειψε το τραγούδι καθώς όσα συνέβαιναν πια στον χώρο δεν της ταίριαζαν, μας ενημέρωσε πρόσφατα που τρέχει το ζαχαροπλαστείο του συζύγου της και δεν αλλάζει τη σημερινή της ζωή με τίποτα.

Πολύ τους χαιρόμαστε αυτούς τους τύπους…

Πηγή:belikeyou.gr

About Post Author