Ζαχαροπλαστεία Zuccherino και “Fall for Fall”

Το φθινόπωρο έφτασε και η διάθεσή μας για κάτι γλυκό, ζεστό και παρεΐστικο είναι εδώ, παρούσα, πιο έντονη από ποτέ.

Εδώ και 35 χρόνια, το φθινόπωρο για εμάς στα ζαχαροπλαστεία Zuccherino σημαίνει εναλλαγή χρωμάτων και αρωμάτων με γλυκά που μας συντροφεύουν και μας χαρίζουν όμορφα, ζεστά χαμόγελα από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. 

Με φθινοπωρινή διάθεση, καλωσορίζουμε τη νέα εποχή και τα δώρα που έχει να μας προσφέρει μέσα από τις γευστικές προτάσεις των ζαχαροπλαστείων Zuccherino.

Millefeuille με παραδοσιακή κρέμα βανίλιας, crumble apple pie, ζεστή σούπα σοκολάτας με σοκολατένιο brownies, μηλόπιτα Βηρυτού, μερικές μόνο από τις κλασικές αγαπημένες επιλογές για τις φθινοπωρινές μέρες. Τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino σας προσκαλούν να ερωτευτείτε το φθινόπωρο με τις νέες τους προτάσεις όπως, Monte Carlo με βανίλια Μαδαγασκάρης και φρούτα του δάσους, σοκολατίνα με πλούσια αυθεντική σοκολάτα Zuccherino, choux με καραμέλα βουτύρου και σοκολάτα γάλακτος, τρούφα με πλούσια σοκολατένια crème patisserie. Αν δεν είστε λάτρεις της σοκολάτας, η τάρτα φιστίκι με λευκή σοκολάτα και φρούτα του δάσους είναι η απόλυτη μετουσίωση της φθινοπωρινής διάθεσης στα Zuccherino. 

Για τους φανατικούς του παγωτού ανεξαρτήτως εποχής, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε νέες φθινοπωρινές γεύσεις, όπως παγωτό με μπισκότο κανέλας και παγωτό mascarpone με μπισκότο και αχλάδι. Σας περιμένουν όλα στα ζαχαροπλαστεία μας, αλλά για όσους δεν θέλουν να αφήσουν την άνεση του σπιτιού τους, μέσω του eshop μας μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε τα γλυκά της επιλογής σας και σύντομα θα βρίσκονται στην πόρτα σας!

Στα Zuccherino τα γλυκά δημιουργούνται χωρίς συντηρητικά, χρωστικές και περιττές θερμίδες. Όλες οι γεύσεις είναι φτιαγμένες αποκλειστικά με πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας στα εργαστήρια των καταστημάτων, τηρώντας πιστά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και πρόληψης σε όλα τα στάδια παραγωγής και εξυπηρέτησης.

“Fall for Fall” και ερωτεύσου το φθινόπωρο, ζήσε χαλαρές στιγμές παρέα με τους αγαπημένους σου και τα ζαχαροπλαστεία Zuccherino.

Η φαντασία και η αγάπη που έχουν οι άνθρωποι των Zuccherino φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια και επιβεβαιώνεται σε κάθε γεύση. Μένοντας πιστοί στην άποψή μας ότι η απόλαυση είναι για όλους, εκτός των παραδοσιακών γεύσεων σε παγωτά και γλυκά παράγουμε και μία μεγάλη ποικιλία γλυκών και παγωτών χωρίς γλουτένη αλλά και με 0% ζάχαρη. Έτσι θα βρείτε σίγουρα αυτό που επιθυμείτε ακόμα και αν ακολουθείτε μια ειδική διατροφή χωρίς γλουτένη, γάλα ή ζάχαρη.

Για ακόμα περισσότερη απόλαυση, ακολουθήστε μας στο Instagram @zuccherino.gr και στο Facebook @zuccherino ζαχαροπλαστείο ενώ μη διστάσετε να χρησιμοποιείτε τα hashtag #fallforfall και #zuccherino.

Let’s all fall for fall @Zuccherino!

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ZUCCHERINO:
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, T. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, T. Π. Φάληρο 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης, T. 210 93 57 590
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,T 210 32 13 015

Ε. info@zuccherino.gr 

www.zuccherino.gr  

Facebook: @zuccherino ζαχαροπλαστείο
Instagram: @zuccherino.gr

E-shop: https://eshop.zuccherino.gr/

About Post Author

+ There are no comments

Add yours