Αθήνα: Στέκια με τζάκι ιδανικά για Christmas mood

Ήρθε επίσημα ο χειμώνας, τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι εμείς έχουμε μπει ήδη στο κλίμα των εορτών. Αν είσαι από αυτούς που ακόμα να σε πείσουμε ότι σε καμιά 20αριά μέρες θα γιορτάζουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, τότε ήρθε η ώρα να επισκεφτείς ένα από αυτά τα χουχουλιάρικα στέκια της Αθήνας. Για τα ζεστά ροφήματα του Δεκέμβρη μπροστά στο τζάκι, για ένα κλίμα cozy, παρεϊστικο αλλά και ρομαντικό (κυρίως όμως γιορτινό), συνέχισε να διαβάζεις!

Safe House

τζάκι
In2life.gr

Όχι ένα, αλλά τρία τζάκια θα βρεις στο Safe House, ένα στέκι στα Βόρεια Προάστια, στην περιοχή του Διόνυσου. Ένα στέκι που θυμίζει σαλέ, παντρεύει το μοντέρνο και το παραδοσιακό, ένας χώρος προσεγμένος κατάλληλος για  μικρά παρεάκια και ζευγάρια που επιζητούν την ηρεμία. Για καλό καφέ και τσάι, για ένα κοκτέιλ ή ένα ποτήρι κρασί λίγο πιο αργά αλλά και για ένα σνακ, το Safe House είναι η κατάλληλη επιλογή για χαλάρωση λίγο πιο έξω από το κέντρο της Αθήνας.

Βακχών, Διόνυσος

Άρωμα Πλατείας

Αποτέλεσμα εικόνας για αρωμα πλατειας νεα σμυρνη

Άρωμα πλατείας, άρωμα ζεστασιάς, άρωμα Χριστουγέννων γενικά! Πάρε την παρέα σου, τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σου ή μόνος σου και πήγαινε μέχρι την Νέα Σμύρνη, στο Άρωμα Πλατείας. Δημοφιλές στέκι, ιδανικό και για καφέ και για ποτό για όλες τις ώρες της ημέρας. Δερμάτινοι καναπέδες, ξύλινα καθίσματα, μπαρ και vintage διακοσμητικά και ένα πέτρινο τζάκι κοσμούν τον χώρο του μαγαζιού  και προσδίδουν μια χουχουλιάρικη νότα στο όλο περιβάλλον. Και ακόμη και αν πεινάς, υπάρχει μια ποικιλία σε brunch και σνακ όπως μπέργκερ, σαλάτες, pancakes και άλλα που θα κατευνάσουν την πείνα σου!

25ης Μαρτίου 19, Πλατεία Νέας Σμύρνης

 

Παλιάτσος

τζάκι
Αθηνόραμα.gr

Ένα στέκι που εκπέμπει αέρα βουνού, στην Πεντέλη. Πρόκειται για all-day bar restaurant και θα το λατρέψεις με την πρώτη ματιά. Ιδιαίτερο στυλ, άκρως κινηματογραφικό, με βολικές βελούδινες και δερμάτινες πολυθρόνες, φυτά παντού, ένα vintage πιάνο, ένα εξωτερικό και ένα εσωτερικό τζάκι κι ένα μπαρ που θα σε παραπέμψει σε εποχές Great Gatsby. Στον Παλιάτσο, θα φας καλά, θα πιεις καλοφτιαγμένο καφέ και γευστικότατα κοκτέιλ. Τι καλύτερο για τα σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη λοιπόν;!

Λάμπη Σουβαλιώτη, Πλ. Αγίας Τριάδας και Πεντέλη

 

Καφέ Πλάκα

τζακι
Athens Voice

Όπως κατάλαβες δεν πρόκειται για ένα καφέ στη Πλάκα αλλά για το Καφέ Πλάκα, το στέκι σου γι αυτό τον χειμώνα. Για τις πιο ζεστές μέρες του μήνα μπορείς να επιλέξεις να κάτσεις έξω και στο roof garden εφόσον είναι ανοιχτό, αλλά για τις πιο κρύες μέρες το εσωτερικό του μαγαζιού είναι ότι πρέπει καθώς διαθέτει στο κέντρο του ένα μεγάλο, ωραίο τζάκι. Για καφέ, ποτό, brunch ή μια νοστιμότατη κρέπα ή βάφλα. Μήπως σου βρήκαμε το νέο στέκι του χειμώνα 2019-2020;!

Τριπόδων 1, Αθήνα

 

Αυτά ήταν λοιπόν τα 4 στέκια με τζάκι στην Αθήνα! Με ένα ποτήρι ζεστής σοκολάτας, καλή παρέα και την ζεστασιά από το τζάκι, να σου ευχηθούμε και επίσημα, καλό χειμώνα!

About Post Author

+ There are no comments

Add yours