Ένα μενού αφιερωμένο στις γαρίδες από το GB Roof Garden

Ο Αστέριος Κουστούδης και ο Νίκος Μαυροκώστας σερβίρουν στο GB Roof Garden πέντε εμβόλιμα πιάτα στη κάρτα του εστιατορίου με πρωταγωνιστή τις γαρίδες.

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα τρέχει το θεματικό μενού με γαρίδες το οποίο έχει πέντε επιλογές και θα διατίθεται ταυτόχρονα με τη σταθερή κάρτα του εστιατορίου.

Αυτή τη φορά στη σκηνή του GB Roof Garden βγαίνουν μπροστά οι γαρίδες για να συνδυαστούν με  υλικά  άλλοτε σε πιο κλασικά κι άλλοτε σε πιο ιδιαίτερα σενάρια από τον executive chef του ομίλου Αστέριο Κουστούδη και τον chef de cuisine του εστιατορίου στον όγδοο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, Νίκο Μαυροκώστα.

Από τη μια μπορείτε να τις απολαύσετε σε carpaccio με μέλι πεύκου, μανταρίνι αυγοτάραχο και παντζάρι ή σε ταρτάρ με μια σούπα ψητής κολοκύθας αρωματισμένη με κάρδαμο. Επίσης, τόσο η ρεβιθάδα με πέστο γαρίδας στη σχάρα, πέστο μυρωδικών και κουμ κουάτ, όσο τα linguini για τους κλασικούς μακαρονάδες αλλά και οι μαρουλοντολμάδες που τους γεμίζουν με γαρίδες,  μυρώνια και σερβίρονται με μια σάλτσα λεμονιού με μαστίχα σίγουρα θα έχουν το ενδιαφέρον τους. Και με το παραπάνω.

Info: GB Roof Garden Βασιλέως Γεωργίου 1Α, Πλατεία Συντάγματος, τηλ: 2103330000

Πηγή:fnl-guide.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours