της Λίτσας Κοντογιάννη

Τι κι αν οι καιροί είναι δύσκολοι; Το θέμα είναι να μη σταματάς και να δημιουργείς. Αυτό ακριβώς επέλεξε να κάνει φέτος η Μαίρη Σγουρού, μία από τις πιο αγαπητές συγγραφείς του κοινού και συγγραφέα της μεγαλύτερης ελληνικής σειράς «Μια Αναπνοή», που αποφάσισε να δημιουργήσει από το μηδέν τις Εκδόσεις ΉΜΑΡ.  Η Μαίρη Σγουρού μας έχει συνηθίσει στην πρωτοτυπία αλλά έχει αποδείξει κιόλας ότι δουλεύει σκληρά και πετυχαίνει τους στόχους της.

Για μερικούς μήνες τα βιβλία της σταμάτησαν να βρίσκονται στην αγορά, αφού έληξε η συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο με τον οποίο συνεργαζόταν, αποφασίζοντας να κάνει ένα βήμα που δύσκολα θα επέλεγε κάποιος να κάνει: να δημιουργήσει το δικό της εκδοτικό σπίτι. Ένα όραμα που είχε από πέρυσι το καλοκαίρι και που αποφάσισε φέτος να υλοποιήσει.

Όλη η Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (οι τέσσερις διπλοί τόμοι) της σειράς «Μια Αναπνοή», αναμένεται να επανακυκλοφορήσει φέτος τον χειμώνα, σε αναθεωρημένη έκδοση και με νέα εξώφυλλα έκπληξη, ενώ η Β’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα του επόμενου χρόνου.

Παράλληλα, το «Απ’ την Αγάπη δεν Έφυγε Κανείς», το ξεχωριστό βιβλίο της το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι τον χειμώνα, βρίσκεται κι αυτό στον δρόμο της επανέκδοσης και θα εκδοθεί επίσης σε αναθεωρημένη έκδοση και με ένα εξτρά κεφάλαιο.

Η Μαίρη Σγουρού όμως, δεν σταματά εκεί, αφού φέτος τον χειμώνα πρόκειται να μας χαρίσει άλλη μία σειρά της, με το κεντρικό όνομα «ΣΤΙΓΜΕΣ», ενώ αναμένουμε την ανακοίνωση ημερομηνίας του πρώτου επίσης διπλού τόμου.

Αγαπητή, Μαίρη Σγουρού, ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλα τα βήματά σου.

    About Post Author

    You May Also Like

    More From Author