Μάρθα Κολοκοτρώνη «Όταν ο Άγιος Βασίλης έχασε τη στολή του»

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι Εκδόσεις  Διάπλαση κυκλοφορούν την καλύτερη πρόταση δώρου, που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους!

 Η Μάρθα Κολοκοτρώνη, μετά το υπερ-επιτυχημένο Μπορείς να δεις με τα δικά μου μάτια;, επιστρέφει με το Όταν ο Άγιος Βασίλης έχασε τη στολή του, μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη ιστορία με υπέροχη εικονογράφηση.

 

«Μα πού να βρίσκεται;» αναρωτιόταν ο Άγιος Βασίλης.

Είχε ξημερώσει η μεγάλη μέρα, η μέρα που περίμενε όλη τη χρονιά για να μοιράσει τα δώρα και να φωτίσει τα χαμόγελα των παιδιών του κόσμου όλου, μα κάτι του έλειπε… Έψαξε μέσα στο σπίτι, έξω από το σπίτι, αλλά η μοναδική κόκκινη, κατακόκκινη και λαμπερή στολή του δεν ήταν πουθενά! 

 

Ένα παραμύθι που επιτρέπει στη μαγεία των Χριστουγέννων να τρυπώσει και στο δικό μας σπιτάκι και να μας αφήσει να ονειρευτούμε και να ταξιδέψουμε παρέα με την καλύτερη παρέα, όσο μεγάλοι και μικροί κι αν είμαστε!

 

Η Μάρθα Κολοκοτρώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στο Βερολίνο. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική και αστικό σχεδιασμό στη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Υόρκη και στη Ζυρίχη, ενώ παράλληλα έχει δουλέψει ως ερευνήτρια στη Σιγκαπούρη και στη Βομβάη. Το επίκεντρο των σπουδών της ήταν οι διαφορετικές μέθοδοι αναπαραστάσεων σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο, το οποίο με τα χρόνια εξελίχθηκε σε εναλλακτικές μορφές απεικόνισης, όπως η εικονογράφηση παιδικών παραμυθιών, που έχει κερδίσει την αγάπη της τα τελευταία χρόνια. Από τις εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορεί επίσης το παραμύθι της Μπορείς να δεις με τα δικά μου μάτια; (2020).

 

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κυριάκος Καραΐσκος

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι

Τηλ.: 2169003693, e-mail: shop@diaplasibooks.gr

ΕΔΡΑ: Εμμανουήλ Παππά 6, 122 42 Ελαιώνας

Τηλ.: 210-3808455, 210-3808445,  e-mail: info@diaplasibooks.gr

website: www.diaplasibooks.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours