Γιώργος Τσαλίκης: Η δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ, τι τον πείραξε και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα

Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο OPEN, τον Γιώργο Τσαλίκη και τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Ο Γιώργος θυμάται τα φοιτητικά του χρόνια στη Ρουμανία, αναφέρεται στις σχέσεις του με τους γονείς του αλλά και στη μεγάλη απώλεια του αδερφού της συζύγου του, της Δώρας.

Μιλάει για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτει τι τον πείραξε και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα, κλείνοντας μια και καλή αυτό το κεφάλαιο της ζωής του.

Ακόμα εξιστορεί στην Αννίτα πώς οι ιατρικές του γνώσεις έσωσαν μια κοπέλα, που είχε έρθει στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιώργος για να διασκεδάσει, όταν αυτή κινδύνευσε σοβαρά.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του εξηγεί πόσο επηρεάστηκε ο καλλιτεχνικός χώρος από την πανδημία, ενώ αναφέρεται και στην ενασχόληση του με τα κοινά και πιο συγκεκριμένα με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, τέλος, παίρνει θέση «ΑΝΟΙΧΤΑ» για τους ανώνυμους χρήστες στα social media που κάνουν bullying .

Η Αννίτα όπως πάντα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τον καλεσμένο της και αυτή τη φορά οι φίλοι και οι συνεργάτες του Γιώργου μιλάνε στην εκπομπή και αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Φυσικά, ο Γιώργος δε θα μπορούσε να μην τραγουδήσει στην Αννίτα, αφιερώνοντάς της τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Η συνέχεια στην ταράτσα της Αννίτας, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στο  OPEN.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours