Υλικά:
- 4 μπριζόλες
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 5 πατάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- λεμόνι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τις μπριζόλες στη μέση, κόβουμε το κρεμμύδι και τις πατάτες σε κύβους. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λαδακι και σωτάρουμε τις μπριζόλες μέχρι να ροδισουν, προσθέτουμε το κρεμμύδι τις πατάτες και το σκόρδο και να σωτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν,μετά αλάτι πιπέρι ρίγανη και σβήνουμε με το λεμόνι. Προσθέτουμε και λίγο νεράκι, σιγοβράζουμε μέχρι να μελώσουν και να μαλακώσουν οι μπριζόλες.
+ There are no comments
Add yours