H Tesla ετοιμάζεται να «σπάσει» την καραντίνα

 

  1. Το Facebook ανακοίνωσε τα πρώτα 20 μέλη του διοικητικού συμβουλίου που θα αποφασίσουν ποιο controversial περιεχόμενο επιτρέπεται στο Facebook και το Instagram. Αυτό το σώμα «ανώτατου δικαστηρίου» θα αποφασίσει για το controversial περιεχόμενο που θα επιτρέπεται στο κοινωνικό δίκτυο.
  1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Tesla ετοιμάζεται να επανεκκινήσει τις εργασίες στο εργοστάσιό της στην Καλιφόρνια, παραβιάζοντας τους τοπικούς κανόνες για το lockdown. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla Elon Musk αντιτίθεται όλο και περισσότερο στο lockdown λόγω κορονοϊού, αποκαλώντας «φασιστές» αυτούς επιβάλλουν τέτοιου είδους μέτρα, κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης με επενδυτές.
  1. Ένας εκπρόσωπος της Amazon επιτέθηκε στον πρώην συνάδελφό του Tim Bray, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τις απολύσεις υπαλλήλων που διαμαρτυρήθηκαν για τις συνθήκες εργασίας και την ασφάλεια στην εταιρεία. Ο Brad Porter, αντιπρόεδρος και μηχανικός της Amazon, απάντησε στην κριτική του Tim Bray, χαρακτηρίζοντάς την «βαθιά προσβλητική για τον πυρήνα».
  1. Οι υπάλληλοι της Google ανέφεραν ότι δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τα προνόμια για δωρεάν φαγητό αλλά και άλλα προνόμια που προσφέρει η εταιρεία, ενώ εργάζονται από το σπίτι. Οι εργαζόμενοι επίσης δεν θα είναι σε θέση να ξοδέψουν το περισσευούμενο budget τους, ούτε μπορούν να το προσφέρουν προς φιλανθρωπία.
  1. Ένα πρόβλημα στον κώδικα του Facebook δημιούργησε πρόβλημα σε μια σειρά από δημοφιλείς εφαρμογές σε iOS, συμπεριλαμβανομένων των Spotify, TikTok, Venmo και Tinder. Το πρόβλημα εντοπίστηκε και επιλύθηκε μετά την ενημέρωση λογισμικού του κοινωνικού δικτύου.
  1. Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Cuomo στράφηκε στον πρώην Διευθύνοντα Σύμβουλο της Google Eric Schmidt στην προσπάθεια να στήσει ένα σχέδιο πιο επικεντρωμένο στην τεχνολογία για τη λειτουργία του κράτους μετά την πανδημία. Ο Cuomo ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της καθημερινής του ενημέρωσης την Τετάρτη ότι ο Schmidt θα προεδρεύει μιας 15μελούς ομάδας για να βοηθήσει τη Νέα Υόρκη «να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία του αύριο».
  1. Το Υπουργείο Παιδείας της Νέας Υόρκης αντιστρέφει την απαγόρευση του Zoom μετά από διόρθωση στα θέματα ασφάλειας και ιδιωτικότητας που παρουσίασε η εφαρμογή. Το Zoom έκανε αρκετές διορθώσεις για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες του Υπουργείου Παιδείας της Νέας Υόρκης σχετικά με το απόρρητο και την ασφάλεια για μαθητές και καθηγητές που χρησιμοποιούν το εργαλείο.
  1. Μια πόλη στην Ινδία διατάσσει όλους τους κατοίκους της να κατεβάσουν την αμφιλεγόμενη εφαρμογή ανίχνευσης επαφών COVID-19 της κυβέρνησης, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης. Η αστυνομία στο Noida, μια πόλη έξω από το Νέο Δελχί, διέταξε όλους τους κατοίκους να κατεβάσουν το Aarogya Setu, μια εφαρμογή εντοπισμού επαφών COVID-19 που αναπτύχθηκε από την ινδική κυβέρνηση.
  1. Δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου Virgin Media και O2 έχουν συνδυαστεί. Η συμφωνία μεταξύ της Liberty Global και της Telefónica δημιουργεί τον μεγαλύτερο φορέα κινητής τηλεφωνίας και Διαδικτύου στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη νέα εταιρεία να είναι αξίας 31 δισεκατομμυρίων λιρών (38 δισεκατομμύρια δολάρια), ανά Bloomberg.
  1. Συνολικά 77 πύργοι κινητών τηλεφώνων χτυπήθηκαν από πυρκαγιά μέχρι στιγμής λόγω της συνεχιζόμενης εξάπλωσης της θεωρίας συνωμοσίας του 5G με τον κοροονοϊό. Ο Philip Jansen, Διευθύνων Σύμβουλος της βρετανικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών BT, δήλωσε ότι ένας μηχανικός δέχθηκε βίαιη επίθεση ενώ διατηρούσε την υποδομή σχετικού δικτύου.
Πηγή: Reporter.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours