2.300 ηλεκτρικά ταξί από την Nissan στους δρόμους της Κίνας

Μέσω της Ideanomics, η Nissan εξασφάλισε μια παραγγελία για την παραγωγή 2.300 ηλεκτρικών ταξί του μοντέλου Sylphy Zero Emission, που θα κυκλοφορήσουν στην επαρχία Guanxi της Κίνας.

Τα πρώτα 200 ηλεκτρικά ταξί θα παραδοθούν εντός του Ιουλίου και τα υπόλοιπα θα σταδιακά, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Το Sylphy είναι το μοντέλο της Nissan με τις περισσότερες  πωλήσεις στην Κίνα προσφέροντας τη απόδοση ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου συνόλου μετάδοσης κίνησης, σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες και μια ευρύχωρη και άνετη καμπίνα.

Το αυτοκίνητο είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών της ιαπωνικής εταιρείας στον τομέα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων εδώ και 70 χρόνια, αλλά και της 25ετούς της έρευνας σε εκείνον των μπαταριών. Οι πάνω από 450.000 ιδιοκτήτες του Nissan Leaf ανά την υφήλιο δεν αποτελεί παρά την απόδειξη της εμπειρίας της Nissan στην ηλεκτροκίνηση, που έχει «περάσει» και στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Το Sylphy Zero Emission ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility, το όραμα της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Χτισμένο στην ίδια πλατφόρμα με το Leaf, που πρωτοστατεί στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στον κόσμο, το Sylphy Zero Emission «κληρονομεί»  τις βασικές τεχνολογίες του Leaf, προσφέροντας σταθερότητα και αξιοπιστία σε ένα αμάξωμα με μεγάλο μεταξόνιο.

Η ειδικά σχεδιασμένη για ηλεκτρικά αυτοκίνητα πλατφόρμα επιτρέπει την τοποθέτηση της μπαταρίας κάτω από τα καθίσματα. Αυτό μεταφράζεται  σε μια άνετη, ευρύχωρη καμπίνα με κορυφαίο χώρο για τα πόδια των επιβαινόντων. Το πολυεπίπεδο εργονομικό σαλόνι με τις επιλογές θέρμανσης,  βελτιώνει περαιτέρω την άνεση, με το μοντέλο να διαθέτει  λειτουργία συνδεσιμότητας που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό ήχου και εικόνας στο αυτοκίνητο, μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Στην Ελλάδα, η Nissan προσφέρει τα αμιγώς ηλεκτρικά Nissan Leaf, e-NV200 και e-EVALIA που τώρα μπορούν αποκτηθούν από ιδιώτες και επαγγελματίες (ταξί, αστικές διανομές κ.α.) με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο των μέτρων που προωθεί η κυβέρνηση για την ηλεκτροκίνηση.

Περισσότερες πληροφορίες για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan είναι διαθέσιμες εδώ.

Πηγή:4troxoi.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours