Το roadster των 3 εκατ. ευρώ (vid)

Ποιος είδε το Pagani Huayra Roadster BC και δεν το λάτρεψε;

Η Pagani διάλεξε ένα ιδιαίτερο μέρος για να παρουσιάσει το τελευταίο hypercar με το σήμα της, το videogame για κινητά CSR Racing 2!

Κι ενώ χιλιάδες άνθρωποι είδαν στις οθόνες τους τι μπορεί να κάνει το πιο πρόσφατο θηρίο της Pagani, στον πραγματικό κόσμο μόλις 40 θα το πιάσουν στα χέρια τους. Οι οποίοι το έχουν ήδη προπαραγγείλει, αλίμονο.

Το πισωκίνητο κάμπριο θαυματάκι φορά έναν εξάλιτρο V12 με διπλά τούρμπο και 712 άλογα, ευγενική χορηγία της Mercedes-AMG, το οποίο σε συνδυασμό με το πανάλαφρο του χαρακτήρα του (1.200 κιλά) εξαφανίζουν από προσώπου γης το κουπέ αδερφάκι του.

Το BC του ονόματος παραπέμπει μάλιστα ξανά στον πρώτο και πολυαγαπημένο πελάτη του Pagani, τον Benny Caiola. Κι ενώ εξωτερικά μοιάζει λες και αφαίρεσαν απλώς τον ουρανό από το BC Coupe, έκαναν πολλά ακόμα που να δικαιολογούν αυτά τα 3,085 εκατ. ευρώ της τιμής του.

Όσο για την αισθητική του 7τάχυτου κουκλιού με τα νέα κράματα ανθρακονήματος και τιτανίου και τις ανασχεδιασμένες αναρτήσεις, αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό.

Το roadster των 3 εκατ. ευρώ

Πηγή:news.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours