Η σειρά Superman & Lois Lane από τον Greg Berlanti σε εξέλιξη στο CW

Η Arrowverse μπορεί να πάρει ένα άλλο σούπερ spin-off.

Η EW έχει μάθει ότι το The CW αναπτύσσει ενεργά ένα έργο ώρας που ονομάζεται Superman & Lois Lane για την επόμενη σεζόν, με τους Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch της Supergirl να πρωταγωνιστούν ως το ζευγάρι DC Comics.

Η εκτελεστική παραγωγή και η συγγραφή του πρώην Flash showrunner Todd Helbing, η πιθανή επίδειξη θα ακολουθήσει το σούπερ-δίδυμο καθώς αντιμετωπίζουν όλο το άγχος, τις πιέσεις και την πολυπλοκότητα που έρχονται με το να εργάζονται οι γονείς στη σημερινή κοινωνία. (Γεγονός διασκέδασης: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Helbing εργάστηκε σε μια ιστορία του Superman. Έγραψε στο παρελθόν μια εποχή 8 επεισόδιο του Smallville που ονομάζεται “Ήρωας”).

Ο Hoechlin έκανε το ντεμπούτο του ως ο άνθρωπος του χάλυβα του Arrowverse στην εποχή της δεύτερης σεζόν του Supergirl και ο Tulloch εντάχθηκε στο σύμπαν ως ατρόμητος δημοσιογράφος στο crossover του Elseworlds του περασμένου έτους. Το ντουέτο πρόκειται να αναπαράγουν τους ρόλους τους στο επερχόμενο πενταώροστο crossover, “Crisis on Infinite Earths”, το οποίο θα παρουσιάσει και το νέο παιδί τους.

Η Superman & Lois Lane δεν είναι η μόνη αφετηρία του Arrowverse που βρίσκεται σε εξέλιξη. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η EW έμαθε ότι η Arrow δουλεύει σε μια γυναικεία εκδήλωση που θα παρουσιαζόταν μέσω ενός πύραυλου στην τελευταία σεζόν και επικεντρώθηκε στην Katherine McNamara (Mia Smoak / Green Arrow) και την Katie Cassidy (Laurel Lance) και την Juliana Harkavy (Dinah Drake) ως τα Κανάρια.

Ο αρχιτέκτονας Arrowverse Greg Berlanti, η Sarah Schechter και ο Geoff Johns θα υπηρετούν επίσης ως εκτελεστικοί παραγωγοί στην Superman & Lois Lane, η οποία παράγεται από την Berlanti Productions σε συνεργασία με την Warner Bros. Television.

Η Supergirl αέρας Κυριακές στις 9 μ.μ. στο CW.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours