Ολυμπιακός: Εκτός για Πλζεν οι Μεριά, Σισέ και Σουντανί

Εκτός της πρώτης ευρωπαϊκής λίστας οι δύο αμυντικοί λόγω της επιβάρυνσης με την συμμετοχή στο Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και ο ανέτοιμος, νεοαποκτηθείς εξτρέμ

Έγινε γνωστή το βράδυ της Πέμπτης (18/7) η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τα δύο ματς του Β’ προκριματικού γύρου του Europa League με την Βικτόρια Πλζεν (Τρίτη 23 στην Τσεχία και Τρίτη 30 στο «Καραϊσκάκης»).

Μέσα σε αυτήν δεν βρίσκονται οι Γιασίν Μεριά (επέστρεψε με την εθνική του ομάδα στην Τυνησία), Πάπε Αμπού Σισέ (παίζει το βράδυ της Παρασκευής στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής) και ο – ανέτοιμος – Χιλάλ Σουντανί.

Εκτός έμειναν ακόμη οι τραυματίες Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιάγκος Βούκοβιτς, καθώς και οι Φράνκο Σολδάνο, Ούγκο Κάιπερς, Γιάννης Μασούρας, με τους τρεις τελευταίους να προορίζονται για να παραχωρηθούν ως δανεικοί. Ο σύλλογος του Πειραιά, πάντως, έχει δικαίωμα να κάνει έως δύο αλλαγές στην λίστα μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα, την Δευτέρα (22/7).

Στην λίστα Α βρίσκονται οι: Ανδρούτσος, Μπα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Γκιλιέρμε, Ντουρμισάι, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκερέρο, Κούτρης, Σα, Γιώργος Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σιαμπάνης, Μπρούνο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Στη λίστα Β βρίσκονται οι: Φέκκας, Καραργύρης, Νικολής, Πέιος, Μαρτίνης, Σουρλής, Βοΐλης, Ξενιτίδης.

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours