Κρεμάστηκε στο κελί της η πατροκτόνος της Αγίας Παρασκευής

Έβαλε τέλος στη ζωή της η 31χρονη, που είχε σκοτώσει τον πατέρα της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη, από το πόμολο της πόρτας του κελιού της, στο σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλός 2, στο χώρο δηλαδή των παλαιών γυναικείων φυλακών.

Η 35χρονη είχε προφυλακιστεί καθώς κατηγορήθηκε ότι στις 21 Ιουνίου έσφαξε τον πατέρα της ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που είδαν το φως μετά το έγκλημα, είχε επιτεθεί και στο παρελθόν στον πατέρα της, ωστόσο, είχε αποφευχθεί το μοιραίο.

Το χρονικό του εγκλήματος

Λίγο πριν τις 9 το πρωί στις 21 Ιουνίου όταν μια γειτόνισσα κάλεσε το ΕΚΑΒ και τη Αστυνομία γιατί άκουσε φωνές από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου, στην οδό Αμαρυλλίδος 25.

Πρώτο έφτασε το ΕΚΑΒ και μετά η Αστυνομία που εντόπισε το πτώμα, το οποίο έφερε πολλαπλές μαχαιριές. Η κόρη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει διαφύγει του κινδύνου. Παραμένει εκεί φρουρούμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πατέρας και κόρη είχαν συχνούς καβγάδες το τελευταίο διάστημα ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων.

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours