Γλυκιά ζωή με πιάνο

Οι περισσότεροι έχουν βρεί πρόσχημα την κρίση για να αναδείξουν το χειρότερο και μίζερο εαυτό τους. Ευτυχώς,όμως,υπάρχουν οι λίγοι -αλλά καλοί- που ξέρουν ότι αν δεν προδώσεις τις αρχές σου μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Ακόμα και σε αυτές τις περιόδους.

Λαμπρό παράδειγμα ο “Κωνσταντινίδης” που εκτός από τα υπέροχα γλυκά του έχει κάτι πολύ πιο σημαντικό : ποιότητα σε όλα. Από τα αγνά υλικά και το γεγονός ότι όλα ετοιμάζονται μπρος στα μάτια σου μέχρι το πως σε υποδέχονται στο μαγαζί και τη συμπεριφορά των υπαλλήλων.

Πραγματικά ένιωσα υπέροχα μπαίνοντας στο κατάστημα του Αμαρουσίου όταν ανοίγοντας την πόρτα ένιωσα τη μελωδία του πιάνου να πλημμυρίζει τις αισθήσεις μου. Ναι,πιανίστας κανονικά να παίζει ζωντανά! Πολυτέλεια αλλά πόσο θετικά λειτουργεί.

Ξεκίνησα με τη σκέψη να πάρω ένα γλυκάκι διότι μου είχε έρθει μια λιγουρασιόν και κατέληξα να φύγω με ένα κιλό παγωτό σε φοβερές γεύσεις μιλφέιγ, καζάν ντιπί, parfait κρέμα.

Η γλυκύτατη υπάλληλος δεν με πίεσε καθόλου με τη βλακωδέστατη τακτική του να μη σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Αντίθετα σου προσφέρουν να δοκιμάσεις ότι θες, έχει κρύο νεράκι, χαρτοπετσετούλες.Αυτό είναι σέρβις. Συν ότι το σκαφάκι το παγωτού για το σπίτι έχει μέσα πλαστιή θηκούλα και δεν σου χαλάει τη γεύση όταν – συνήθως- αναμιγνύεις το παγωτό με το αφρολέξ.

Βεβαιως εξακολουθεί να κάνει ένα από τα καλύτερα μιλφέιγ πανελληνίως.

Τα Θετικά

Περιβάλλον, εξυπηρέτηση πελάτη, χαμόγελα προσωπικού,κεράσματα

Τα Αρνητικά

Το καϊμακι δεν με ικανοποίησε.Πιο πολύ μου φέρνει σε καλή κρέμα με μαχλέπι.

Συμπέρασμα

Θα παχύνω πάλι

του Στάθη Παπούλια

About Post Author

+ There are no comments

Add yours