Πούτιν: Θα κάνει διάγγελμα σήμερα; – Τι δήλωσε ο Πεσκόφ

Δεν αναμένεται ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, να απευθύνει διάγγελμα προς το ρωσικό έθνος μετά τις 4 μ.μ. την Κυριακή, αλλά ενδέχεται να πραγματοποιηθούν “εργασιακές εκδηλώσεις” με τη συμμετοχή του, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ.

“Μπορεί να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις εργασίας. Δεν έχει προγραμματιστεί διάγγελμα”, δήλωσε ο Πεσκόφ στο Interfax την Κυριακή.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Πεσκόφ απάντησε στο αίτημα του Interfax για σχολιασμό σχετικά με τις αναφορές ότι ο Πούτιν μπορεί να απευθυνθεί ξανά στο έθνος την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Πούτιν, έστειλε τηλεοπτικό μήνυμα για πρώτη φορά μετά την Παρασκευή.

Τι ανέφερε ο Πούτιν στην πρωινή δήλωση

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε μια σύντομη τηλεοπτική δήλωση σήμερα το πρωί, σηματοδοτώντας την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση από την Παρασκευή.

Ο Πούτιν αναφέρθηκε στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ως «ειδική επιχείρηση για την παροχή βοήθειας στις λαϊκές δημοκρατίες του Ντονμπάς» και χαιρέτισε τον «ηρωισμό» των ρωσικών ειδικών δυνάμεων που πολεμούν.

Το πρακτορείο ειδήσεων Interfax αναφέρει ότι ο Πούτιν είπε: “Αποτίω ιδιαίτερο φόρο τιμής σε όσους εκτελούν ηρωικά το στρατιωτικό τους καθήκον κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης για την παροχή βοήθειας στη λαϊκή δημοκρατία του Ντονμπάς αυτές τις μέρες”.

Πηγή:enikos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours