Σοκάρουν οι λεπτομέρειες μιας απίστευτης ιστορίας που διαδραματίστηκε σε μία μικρή πόλη της Ιταλίας με εμπλεκόμενους μία γυναίκα, πρώην πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό και τον 2χρονο γιο της. Η γυναίκα σύμφωνα με μαρτυρίες συνελήφθη αφού φέρεται να άφησε το ακρωτηριασμένο πτώμα του μικρού γιου της πάνω από έναν πάγκο ταμείου σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μαρκετ.

Η 44χρονη Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς από την Ουγγαρία, τέθηκε υπό κράτηση αφού κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του γιου της Άλεξ Γιουχάζ.

Η γυναίκα έφτασε στο σούπερ μάρκετ στη μικρή πόλη Citta della Pieve στην κεντρική ιταλική περιοχή Ούμπρια την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, το απόγευμα. Αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν ότι η γυναίκα είδε τη γυναίκα να τοποθετεί το αιματηρό σώμα του γιου της πάνω σε ένα ταμείο καθώς φώναζε για βοήθεια.

Το παιδί είχε εννέα τραύματα από μαχαίρι στο σώμα, το στήθος και το λαιμό του. Δυστυχώς το μόνο που κατάφεραν οι γιατροί ήταν να διαπιστώσουν τον θάνατό του. Η μητέρα του συνελήφθη από την αστυνομία αφού βρήκαν ένα μαχαίρι στην τσάντα της.

Το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού παιδιού και το φούτερ της γυναίκας βρέθηκαν αργότερα σε ένα κοντινό κτίριο.

Η πιθανή αιτία για το αποτρόπαιο έγκλημα

Τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ανέλυσε η αστυνομία δεν αποκάλυψαν άλλους πιθανούς υπόπτους στον τόπο του εγκλήματος εκτός από τη μητέρα του παιδιού.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το κίνητρο για το έγκλημα ήταν να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, από τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα και ήταν σε μια μακρά διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Ο πατέρας, ο οποίος σήμερα ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις αρχές αφού έλαβε μια φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού παιδιού έστειλε τη φωτογραφία, λίγο πριν σπεύσει στο σούπερ μάρκετ.

Η πρώην ηθοποιός πορνό φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες για φόνο, λέγοντας επανειλημμένα στην αστυνομία: «Δεν σκότωσα τον γιο μου».

Όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, οι ιταλικές Αρχές πιστεύουν ότι το κίνητρο για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα ήταν να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, από τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα και ήταν σε μια μακρά διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους. Ο πατέρας, ο οποίος σήμερα ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις αρχές αφού έλαβε μια φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα του μικρού παιδιού έστειλε τη φωτογραφία, λίγο πριν σπεύσει στο σούπερ μάρκετ.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours