Ο Γιάννης Σολδάτος έφτιαξε ένα ιδιαίτερο κείμενο, για τους Θεατρίνων θεατές, στο οποίο στις πρόβες ενός θιάσου στην Αθήνα συναντιούνται οι ήρωες από το Γλάρο του Τσέχωφ & το Λεωφορείο ο πόθος του Ουίλιαμς και ξανασυστήνονται . Αυτή τη φορά, μέσω των ηρώων που καλούνται να τους ερμηνεύσουν. Ζουν το σήμερα , πράττουν όσα δεν πρόλαβαν κι επιχειρούν ν’ αλλάξουν την πορεία τους! Πάθη, συγκρούσεις , χιούμορ & ένα τελικό κείμενο, που ποτέ δεν φτάνει δημιουργούν τον καμβά στον οποίο η ομάδα των Θεατρίνων θεατές μέσω αυτοσχεδιασμών & του γραμμικού συμβολισμού, της μεθόδου που χρησιμοποιούν για τις δραματοποιήσεις των παραστάσεων τους, επαναλλαμβάνουν για περιορισμένες παραστάσεις τη νέα φιλόδοξη τους δουλειά , που κέρδισε τις εντυπωσεις, μετά το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ του Osborne, που χαρακτηρίστηκε από κοινό και κριτικούς ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της χρονιάς & επίσης θα επαναληφθεί! Εδώ έχουμε μια ερωτική pop art ερωτική κωμωδία που φιλοδοξεί να κλέψει & παλι τις καρδιές σας. Για 8 παραστάσεις: Δευτέρα και Τρίτη από 10 Οκτώβρη, στο κλιματιζόμενο Studio Κυψέλης στις 21.00 μ.μ.

Εισητήρια 23 ευρώ Vip 17 ευρώ κανονικό 12 ευρώ φοιτητικό , άνω των 65 10 ευρώ Αμεα & ανέργων 5 ευρώ ατέλεια ηθοποιών.

Γιάννη Σολδάτου Ο ΓΛΑΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Θεατρίνων Θεατές

Σκηνοθεσία Γιώργος Λιβανός-Γιάννης Σολδάτος

Κινησιολογία Σίμωνας Πάτροκλος

Σκηνικά-κοστούμια Δέσποινα Βολιδη

Μουσικές επιλογές- οργάνωση παραγωγής-φωτισμοί Γιώργος Λιβανός

Δραματολόγος Χαρά Μπακονικόλα

Βοηθός σκηνοθέτη Χρίστος Χαλικιάς .

Το τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Μαρίνα σε μουσική Ν. Δανικα & στίχους Ζ. Χατζηφωτίου

Φωτογραφίες -λήψεις Βασίλης Θεοδώρου

Μοντάζ-Teaser Αντώνης Μανδρανης

Δημ.σχέσεις Ζωη Τριανταφυλλίδη.

Παίζουν Καίτη Ιμπροχώρη Γιώργος Λιβανός Έφη Βενιανάκη Σωτήρης Αντωνίου Μάνος Τσιβιλής Παναγιώτα Αβραμοπούλου Φαίη Χουλιάρα & σε video o Γιάννης Σολδάτος -Μάνος Χατζηγεωργίου. β’ διανομή Μπλανς Μαρία Δρακοπούλου.

Η παράσταση επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ.

ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΡΙΤΗ 10 -11 , 17-17, 24-25, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2022 , στο Studio Κυψέλης Σπετσοπούλας 9 Τηλ κρατήσεων 210 8819571

About Post Author

You May Also Like

More From Author