Αίγινα: 5 όμορφα ξενοδοχεία με τιμή κάτω από 50 ευρώ για εκδρομή τον Ιούνιο

Από τον Τάσο Δούση

Η εποχή είναι δύσκολη. Χρήματα δεν περισσεύουν άρα το να βρω ξενοδοχεία με εξαιρετικά χαμηλές τιμές που όμως να είναι και value for money είναι νομίζω σημαντικό, όπως σημαντική είναι και μια εκδρομή έστω και λίγες μέρες. Τι έκανα; Επέλεξα προορισμό. Αίγινα, αγαπημένο νησί με φοβερές παραλίες και ένας πολύ κοντινός προορισμός για εσάς που δεν θέλετε να πάτε πολύ μακριά. Τα νησιά του Σαρωνικού αποτελούσαν ανέκαθεν αγαπημένη επιλογή, για αυτό άλλωστε χαρακτηρίζονται και ως τα νησιά του “Σαββατοκύριακου”.

Γιατί όχι λοιπόν; Μετά έψαξα μέσα στην booking ένα ένα τα ξενοδοχεία, διάβασα σχόλια, «μάρκαρα» το location και σας βρήκα νομίζω τα καλύτερα στην κατηγορία τους. Δωμάτια κάτω από 50 ευρώ, πάνω ή δίπλα στη θάλασσα και καλά σχόλια και βαθμολογία στο booking από ταξιδιώτες που έμειναν εκεί… Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αίγινα.

Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και προσέξτε, οι τιμές είναι για μήνα Ιούνιο.

Sylvia Studios

46 ευρώ δίκλινο στούντιο / 1 διανυκτέρευση

Το Sylvia Studios βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας, σε απόσταση 50μ. από την αμμώδη παραλία. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια υπάρχουν πολλά καταστήματα, σούπερ μάρκετ και εστιατόρια. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Αυτά τα νεόκτιστα στούντιο προσφέρουν δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και ιδιωτικό μπαλκόνι. Είναι όλα καλά εξοπλισμένα με κουζίνα και κλιματισμό. Ορισμένα στούντιο έχουν θέα στη θάλασσα.

Sylvia Studios, Αίγινα

Η τοποθεσία είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τις παραλίες του νησιού. Έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει μια στάση λεωφορείου.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,3 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2297032513

Captain’s Rooms

39 ευρώ δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι/ 1 διανυκτέρευση

Το Captain’s Rooms βρίσκεται στην πόλη της Αίγινας και προσφέρει θέα στη θάλασσα και δωρεάν Wi-Fi. Αυτό το κατάλυμα είναι σε απόσταση 200μ. από την Παραλία Παναγίτσα και 800μ. από την Παραλία Αύρα.

Όλες οι κλιματιζόμενες μονάδες διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Επιπλέον, το κατάλυμα παρέχει βεράντα.

Το Captain’s Rooms απέχει 1,1χλμ. από την Παραλία Κολώνα και 6χλμ. από τον Καθεδρικό Ναό Αγίου Νεκταρίου.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,3 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 2297 024789

Golden Star Praxitelous

45 ευρώ Standard Δωμάτιο με Κρεβάτι Queen Size με πρωινό / 1 διανυκτέρευση

Το Golden Star βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας, σε απόσταση 100μ. από την παραλία του χωριού. Προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και δωρεάν Wi-Fi. Το κατάλυμα απέχει 1χλμ. από το Ναό της Αφαίας.

Όλα τα κλιματιζόμενα διαμερίσματα του Golden διαθέτουν τηλεόραση και 1 ή 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Καθένα περιλαμβάνει μικρή κουζίνα με μαγειρικές εστίες και μίνι ψυγείο. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει μπανιέρα ή ντους. Ορισμένες μονάδες έχουν μπαλκόνι ή αίθριο.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Αίγινας απέχει 3,2 χιλιόμετρα. Η πόλη της Αίγινας και το λιμάνι του νησιού είναι προσβάσιμα σε 20 λεπτά οδικώς.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,3 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 693 157 9963

Hotel Aegina

50 ευρώ δίκλινο δωμάτιο / 1 διανυκτέρευση

Αυτό το ξενοδοχείο απέχει μόλις 150μ. από την παραλία της πόλης της Αίγινας και προσφέρει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι. Το λιμάνι της Αίγινας είναι 300μ. μακριά.

Όλα τα δωμάτια στο Aegina Hotel διαθέτουν ψυγείο, τηλεόραση και στεγνωτήρα μαλλιών. Επίσης, περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντους.

Σερβίρεται πρωινό στην τραπεζαρία. Το Aegina Hotel παρέχει υπηρεσία δωματίου.

Ο ναός του Απόλλωνα είναι προσβάσιμος σε 3 λεπτά με τα πόδια. Το προσωπικό μπορεί να κανονίσει ενοικίαση αυτοκινήτου για όσους θέλουν να εξερευνήσουν το γραφικό χωριό της Πέρδικας, στα 10χλμ. από το κατάλυμα.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,1 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 22970 28501 https://www.aeginahotel.gr/el/

Στούντιο Σένια

45 ευρώ δίκλινο δωμάτιο / 1 διανυκτέρευση

Το Senia Studios βρίσκεται μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Αγίας Μαρίνας, σε μια ήσυχη περιοχή, με ευχάριστο περιβάλλον και ιδιωτική πισίνα. Η οικογένεια η οποία διευθύνει τα καταλύματα, θα σας καλωσορίσει θερμά στα καθαρά, σύγχρονα και με διευκολύνσεις για την προετοιμασία γευμάτων δωμάτια.

Senia Studios, Αίγινα

Το Senia Studios είναι περιτριγυρισμένο από καλοδιατηρημένους και ελκυστικούς κήπους, γεμάτους από φοίνικες, φτέρες και λουλούδια, δίνοντας μια τροπική αίσθηση.

Είναι ιδανικό για ζευγάρια, λόγω των πλεονεκτημάτων που προσφέρει με το να βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας. Αυτό το κατάλυμα προσφέρει μια χαλαρή, ήσυχη βάση για να επιστρέψετε έπειτα από μια νύχτα στην πόλη.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 8,5 για ταξίδι δύο ατόμων.

Info: (+30) 22970 32131 https://seniastudios.gr/cms/el/

Πηγή:travelstyle.gr

About Post Author