Το σύμπαν της Marvel δονείται: Ο Spider-Man εγκαταλείπει τους Avengers;

Ακόμη κι ιστοί του Spider-Man δεν αποδείχθηκαν αρκετά δυνατοί για να κρατήσουν στη ζωή την συνεργασία της Sony και της Disney στο σύμπαν της Marvel. O άνθρωπος που έφτιαξε την παγκόσμια επιτυχία του υπερήρωα Spider-Man στο περιβάλλον της Marvel και στην κινηματογραφική ομάδα των Avengers, δεν θα είναι πλέον στη θέση του. Μήπως δεν θα είναι και ο Spider-Man στην παρέα των Avengers;

Μετά από διαπραγματεύσεις μηνών σχετικά με τους όρους της σύμπραξης, η Sony ανακοίνωσε ότι ο Κέβιν Φέιζ, ο οποίος βοήθησε στο να επιτευχθεί η παγκόσμια επιτυχία της Marvel Studios και των “Avengers”, δεν θα παίξει πλέον ρόλο στην επόμενη live-action ταινία του “Spider-Man”.

Ο Φέιζ ήταν κινητήρια δύναμη πίσω από την πετυχημένη ένταξη του ανθρώπου-αράχνη στο σύμπαν της Marvel και στην κινηματογραφική ομάδα των Avengers. «Ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει στο μέλλον», ανέφερε η Sony.

Η εταιρεία προσπάθησε, ωστόσο, να καταλαγιάσει τις ανησυχίες για άμεσο διαζύγιο.

Τα νέα αναστάτωσαν τους φαν της “Marvel Cinematic Universe,”[MCU] οι οποίοι φοβούνται αποδυνάμωση ή και καταβύθιση των ιστοριών του υπερήρωα χωρίς την ύπαρξη φιλικών σχέσεων μεταξύ της Sony, στην οποία ανήκουν τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Spider-Man, και στην Disney, στην οποία ανήκουν οι υπόλοιποι Avengers. Θα μπορέσει η  M.C.U. να προχωρήσει;

Η Sony επέρριψε τις ευθύνες για την απομάκρυνση του Φέιζ στην Disney. “Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά σεβόμαστε την απόφαση της Disney να μην συνεχίσει μαζί του σε κεντρικό ρόλο παραγωγού», ανέφερε η εταιρεία στο Twitter.

Έτσι, ο υπερήρωας Spiderman ενδέχεται να μην εμφανιστεί ξανά σε ταινία της Marvel. Το 2015, οι δύο κολοσσοί κατέληξαν σε συμφωνία που επέτρεψε στον Spiderman να εμφανιστεί σε πέντε έργα της Marvel, με αποκορύφωμα τις δύο τελευταίες περιπέτειες των Εκδικητών, το «Avengers: Infinity War» και το «Avengers: Endgame», που κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ εισπράξεων.

Με πληροφορίες από The New York Times

About Post Author

+ There are no comments

Add yours