ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΣΕΠΗΣ είναι ο πρώτος διαγωνισμός για ταινίες μικρού μήκους, γυρισμένες με κινητό τηλέφωνο και με θέμα “ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ”.  Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες κλήθηκαν να γυρίσουν μία ταίνία τηρώντας τους εξής κανόνες: αποκλειστική χρήση κινητού τηλεφώνου σε οριζόντιο format, διάρκεια 2 – 6 λεπτά, χωρίς χρήση μουσικής (αν δεν προκύπτει κατά τη διάρκεια της λήψης), και με άξονα το θέμα.

Πάνω από 200 ταινίες μικρού μήκους υποβλήθηκαν και επιλέχθηκαν 16 φιναλίστ. Από τις 10 Μαϊου μέχρι τις 25 Μαΐου 2023, μπορείτε να παρακολουθήσετε ελεύθερα online τις 16 φιναλίστ ταινίες, και να ψηφίσετε τη δική σας αγαπημένη, ώστε να διεκδικήσει το Βραβείο Κοινού: Samsung, που θα συνοδεύεται από ένα κινητό Samsung Galaxy S23 Ultra  και το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ

Δείτε εδώ τις 16 φιναλιστ ταινίες και ψηφίστε τη δική σας αγαπημένη μέχρι τις 25 Μαΐου 2023.

 Τα μέλη της κριτικής επιτροπή ήταν οι: Δάφνη Χαιρετάκη – Σκηνοθέτρια, Κωνσταντίνος Σαμαράς – Σκηνοθέτης, Δημήτρης Ζάχος – Σκηνοθέτης και η Cinematek. 

Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, οι 16 φιναλίστ ταινίες θα προβληθούν στον Κινηματογράφο Άστορ, το Σάββατο 27 Μαΐου 2023, όπου και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας και θα βραβευτεί η ταινία που επιλέχθηκε από το κοινό. 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΣΕΠΗΣ: 1st Mobile Film Contest

6.3 – 27.5.23

Διοργάνωση: Cinematek

Cinematek.gr/tainies-tsepis

Cinematek.gr/tainies-tsepis-diagonismos

Υπεύθυνη Eπικοινωνίας  & Γραφείου Τύπου: 

Κατερίνα Π. Τριχιά – katerina.p.trichia@gmail.com 

About Post Author

You May Also Like

More From Author