Στέλιος Μάινας: Από τον «Σασμό» στη νέα μίνι σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου

Με αρκετές αλλαγές θα συνεχίσει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του Alpha o «Σασμός». Από το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς αποχωρεί ο Στέλιος Μάινας καθώς σύντομα θα γραφτεί το φινάλε για το ρόλο του Παύλου Βρουλάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη κλείσει το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα. Θα πρωταγωνιστήσει στη νέα μίνι σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου που σηματοδοτεί την επιστροφή του γνωστού σκηνοθέτη στην ελληνική μυθοπλασία.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ «Μισό παιδί». Σύμφωνα με την ιστορία του βιβλίου, ο Αντώνης Ράπτης, ένα δεκαεπτάχρονο αγόρι, μπαίνει στην τάξη του μονοθέσιου σχολείου του μ’ ένα κλεμμένο όπλο, σκοτώνει τον δάσκαλο κι όλους σχεδόν τους συμμαθητές του, κι έπειτα αυτοπυρπολείται.

Το μακελειό συνταράσσει την κλειστή τοπική κοινωνία, αλλά η αστυνομία επιχειρεί να κλείσει το φάκελο της υπόθεσης με συνοπτικές διαδικασίες. Στο αστυνομικό θρίλερ που θα εξελιχθεί σε οκτώ επεισόδια και κατευθύνεται κατά πάσα πιθανότητα σε συνδρομητικό κανάλι πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και η Λένα Παπαληγούρα. Η τελευταία τηλεοπτική συνεργασία του Πάνου Κοκκινόπουλου με τον Στέλιο Μάινα ήταν στην αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Open «Ου φονεύσεις». Φυσικά η πλέον γνωστή συνεργασίας τους ήταν στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Mega.

Πηγή: reader.gr

About Post Author