Τα γυρίσματα του Avatar 2 ολοκληρώθηκαν

Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από το sequel της γνωστής κινηματογραφικής ταινίας Avatar ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το 2019, και για να γιορτάσει το γεγονός, ανάρτησε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της παραγωγής στο Twitter που δείχνει ένα από τα τεράστια σετ που έχουν κατασκευαστεί για τις ανάγκες της ταινίας.

Στην φωτογραφία διακρίνεται ένα τμήμα του μητρικού σκάφους Sea Dragon που αναμένεται να δούμε στην δεύτερη ταινία που εξελίσσεται στο κινηματογραφικό σύμπαν του γνωστού franchise. H πρώτη, για μία δεκαετία, πριν ξεπεραστεί από το Avengers: Endgame φέτος, κρατούσε τα σκήπτρα της πλέον επιτυχημένης εμπορικά κινηματογραφικής ταινίας.

Το σενάριο, την σκηνοθεσία και την παραγωγή του Avatar 2 για ακόμη μία φορά έχει αναλάβει ο James Cameron, μαζί με τους Josh Friedman, Jon Landau και άλλους. Η ταινία, έχει καθυστερήσει για αρκετά χρόνια, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο James Cameron είχε αναφερθεί σε αυτή σχεδόν πριν από μία δεκαετία και ότι σε κάποια φάση είχε γίνει λόγος για πρεμιέρα το 2014. Το Avatar 2 αν όλα πάνε καλά, αναμένεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό να βγει στους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου του 2021, και δύο χρόνια αργότερα περιμένουμε το Avatar 3. Δύο ακόμα συνέχειες αναμένονται το 2025 και το 2027.

Στο sequel θα δούμε για ακόμη μία φορά τον Τζέικ Σάλι, του πρώην παραπληγικού πεζοναύτη ο οποίος ως Να’βι πια, έχει δημιουργήσει την οικογένεια του στον πλανήτη Πανδώρα. Η Διοίκηση Ανάπτυξης Πόρων (Resources Development Administration), μετά την ήττα της, θα επιχειρήσει να εισβάλει ξανά στον πλανήτη 12 χρόνια μετά την άφιξη του Τζέικ με στόχο να συνεχίσει την εξόρυξη του πολύτιμου ορυκτού που βρίσκεται στον πλανήτη.

SlashGear

About Post Author

+ There are no comments

Add yours