Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Σειρές με πολλές σεζόν και αμέτρητα επεισόδια, παλιές και καινούργιες ταινίες… δεν μπορεί κάτι θα βρείτε του γούστου σας.

Κορονοϊός «Μένουμε Σπίτι»: Η εντολή των ειδικών είναι σαφής! Μένετε στο σπίτι, και δεν βγαίνετε έξω για να μπει φρένο στην εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού. Σύμμαχος φυσικά σε αυτό, το Netflix, η πλατφόρμα που έχει λατρευτεί παγκοσμίως και μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές αμέσως μετά την επίσημη κυκλοφορία τους. Σειρές με πολλές σεζόν και αμέτρητα επεισόδια, μίνι σειρές, παλιές και καινούργιες ταινίες… δεν μπορεί κάτι θα βρείτε του γούστου σας, για να περάσει και αυτός ο εγκλεισμός.

Συλλέξαμε λοιπόν για εσάς τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να δείτε και να γεμίσετε τις κενές σας ώρες τώρα που «Μένετε Σπίτι».

Sex Education

Μια σειρά για εφήβους κι ενώ αποφεύγουμε αυτές τις σειρές, η συγκεκριμένη μας κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο. Τα μηνύματα στη σειρά πολλά: bullying, καταπιεσμένα παιδιά, διαφορετικές φωνές, διαφορετικότητα, σεξ, προφύλαξη. Αγγίζει πτυχές δύσκολες και τις παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη κι αν απευθύνεται σε εφήβους, έχεις να πάρεις πολλά μαθήματα. Και δεν θα θέλεις να τελειώσει!

Τηλεφωνήτριες

Φεμινισμός, γυναικεία αλληλεγγύη, δυναμισμός, δύναμη της φιλίας, έρωτας. Μοναδικοί ηθοποιοί, καλογραμμένο σενάριο, υπέροχα σκηνικά σε αυτή την ισπανική σειρά. 5 σεζόν. 8 επεισόδια η κάθε σεζόν. Αλλά ούτε που θα καταλάβεις πώς θα τελειώσει.  Γυναίκες με διαφορετικό υπόβαθρο, διαφορετικές προσωπικότητες δένονται με μια απίστευτη φιλία που ξεπερνά κάθε φόβο και κίνδυνο. Η δύναμη που κρύβουν μέσα τους τις ενώνει. Και δεν σταματούν να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, την δικαιοσύνη, τις γυναίκες, τα πιστεύω τους.

Heal

Απ’ τα πιο ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα. Heal ή αλλιώς Αυτοθεραπεία. Ουσιαστικά σου αναλύει με απλό τρόπο αλλά εμπεριστατωμένα, όλα αυτά που παράγει ο οργανισμός λόγω του άγχους και πώς συνδέεται με την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών. Πρόκειται για ιστορίες από πνευματικούς ηγέτες, γιατρούς και άτομα με χρόνια νοσήματα αποκαλύπτουν τη στενή σχέση ανάμεσα στην ανθρώπινη ψυχή και τη σωματική υγεία.

Τα Κορίτσια που Χάθηκαν

Όταν η κόρη της Μέρι Γκίλμπερτ (της υποψήφιας για Όσκαρ Έιμι Ράιαν) εξαφανίζεται, η αδράνεια της αστυνομίας την ωθεί να κάνει η ίδια έρευνα στη φυλασσόμενη κοινότητα του Λονγκ Άιλαντ όπου εθεάθη για τελευταία φορά η Σάναν. Η έρευνά της όμως γίνεται αφορμή για να έρθουν στο φως πάνω από δέκα φόνοι ιερόδουλων. Από την υποψήφια για Όσκαρ σκηνοθέτιδα Λιζ Γκάρμπους, τα “Κορίτσια που Χάθηκαν” είναι μια ταινία εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα.

Πηγή:flash.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours