Η σειρά «The Witcher» έρχεται στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου του 2019

Πριν από λίγο καιρό είδαμε το πρώτο video teaser για την σειρά «The Witcher» από το Netflix ωστόσο πρόσφατα, η δημοφιλής υπηρεσία streaming ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα και μαζί έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο κανονικής διάρκειας trailer.

Η δημιουργική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την σειρά, έχει επισημάνει στο παρελθόν ότι βασίζεται στα βιβλία φαντασίας του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski και όχι στις δημιουργίες της CD Project Red, ωστόσο ο Henry Cavill που ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα, και έχει δηλώσει φανατικός θαυμαστής των παιχνιδιών, μοιάζει να έχει δανειστεί στοιχεία από την ερμηνεία του Doug Cockle στα παιχνίδια. Μάλιστα στο trailer υπάρχει μία σκηνή του Geralt να κάνει μπάνιο, η οποία δείχνει να είναι εμπνευσμένη από μια σκηνή του παιχνιδιού The Witcher III: Wild Hunt.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπως έχουμε αναφέρει έχει αναλάβει ο Henry Cavill, ο οποίος πλαισιώνεται και από τους Freya Allan, Joey Batey, Millie Brady και Lars Mikkelsen.Το σενάριο έχει αναλάβει η Lauren Schmidt Hissrich. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστό, ο Andrzej Sapkowski έχει ρόλο συμβούλου στην παραγωγή, κάτι που βεβαίως είναι θετικό για την «αξιοπιστία» του τελικού αποτελέσματος.

Η σειρά όπως αναφέραμε θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου και στην πρώτη της σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours