Αυτό είναι το The Last Dance, το νέο ριάλιτι που παρακολουθούν οι Έλληνες στο Netflix (vid)

Πριν την πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ “The Last Dance” στο Netflix, η οποία αφορά την καριέρα του Μάικλ Τζόρνταν στους Chicago Bulls και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του Top Ten της δημοφιλούς πλατφόρμα συνεχούς ροής, την πρώτη θέση καταλάμβανε το “Too Hot to Handle”.

Πρόκειται για το νέο “καυτό” ριάλιτι του Netflix, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 17 Απριλίου και κατάφερε αμέσως να ανέβει στην πρώτη θέση της top 10 λίστας με τις ταινίες και τις σειρές που έχουν την μεγαλύτερη ζήτηση στην χώρα μας.

Στο ριάλιτι συμμετεχουν 10 πολύ ελκυστικοί και όμορφοι άνθρωποι από όλο τον  κόσμο – 5 άντρες και 5 γυναίκες – οι οποίοι απομονώνονται σε μια βίλα που είναι τοποθετημένη σε έναν εξωτικό παραθαλάσσιο παράδεισο στο Μεξικό, για τέσσερις εβδομάδες. Εκεί ωστόσο που νομίζουν ότι όλα επιτρέπονται, εμφανίζεται ένα ρομπότ, ονόματι Lana, το οποίο τους ενημερώνει ότι δεν μπορούν να έχουν καμία ερωτική επαφή με τους υπόλοιπους παίκτες, όπως να φιληθούν, να χαϊδευτούν πονηρά και να κάνουν σεξ ή να αυτοϊκανοποιηθούν, αν θέλουν να κερδίσουν το έπαθλο των 100.000 δολαρίων.

Οι παίκτες μάλιστα δέχονται οδηγίες από την Lana όσο βρίσκονται στο σπίτι, η οποία τους βάζει κάθε φορά διάφορες δοκιμασίες. Οι παίκτες προσπαθούν να μην παραβούν τους κανόνες για να κερδίσουν τα χρήματα, αλλά φαίνεται πως τους είναι αρκετά δύσκολο.

Σίγουρα είναι αυτό που λέμε “trash tv”, ωστόσο παρατηρούμε με μοναδικό τρόπο το χάος που προκύπτει όταν βάζεις έναν ελκυστικό άνθρωπο – που στην πραγματική του ζωή θα είχε εύκολα κατακτήσεις – να επιλέξει μεταξύ του σεξ και ενός χρηματικού επάθλου. Ήταν μια ιδιοφυής κίνηση του Netflix να προσθέσει στην συνεχή ροή του ένα τέτοιο περιεχόμενο εν μέσω καραντίνας, και ειλικρινά του βγάζουμε το καπέλο ακόμα και αν διαφωνούμε με αυτό που βλέπουμε.

Ντρεπόμαστε που το λέμε, αλλά αν το ξεκινήσεις, θα το τελειώσεις.

Πηγή:perpetual.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours