Δες τι μπορείς να παρακολουθήσεις στις πλατφόρμες streaming τον Νοέμβριο.

Aν αναρωτιέσαι πότε επιστρέφουν οι αγαπημένες σου σειρές και ποιες πρεμιέρες μπορείς να περιμένεις, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στη λίστα των επιλογών μας για τον Νοέμβριο, που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατός και ενδιαφέρον.

Ο προτελευταίος μήνας της χρονιάς υπόσχεται σημαντικές κυκλοφορίες που μπορείς να «στριμάρεις» στην τηλεόραση ή τον φορητό υπολογιστή σου.

The Crown, 5η σεζόν

Λίγα μόνο 24ωρα απομένουν για τη μεγάλη πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν του The Crown στο Netflix και η αγωνία των φαν της πολυβραβευμένης σειράς έχει φτάσει στα ύψη. Δεν μπορούμε να πούμε, βέβαια, το ίδιο και για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας, η οποία έχει ήδη εκφράσει την οργή και τη δυσαρέσκειά της για τον επερχόμενο κύκλο. Η προτελευταία σεζόν της σειράς θα αφηγηθεί τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90 η οποία υπήρξε ιδιαίτερα ταραχώδης περίοδος για τη βασιλική οικογένεια.

Ο γάμος της Νταϊάνα με τον Κάρολο έχει τελειώσει και η πριγκίπισσα βρίσκεται σε «πόλεμο» με τη βασιλική οικογένεια που βλέπει τα θεμέλια της να τρίζουν και να χάνει την εμπιστοσύνη του λαού της Βρετανίας. Η βασίλισσα Ελισάβετ «έχει να συλλογιστεί περισσότερα από τον καθένα» όπως παραδέχεται καθώς τα βασιλικά σκάνδαλα ξεσπούν σαν απειλητικό «τσουνάμι».

Σημειώνεται ότι στην πέμπτη σεζόν τον ρόλο της Νταϊάνα αναλαμβάνει η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, ενώ τη βασίλισσα Ελισάβετ -στις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς- θα παίξει η εξαιρετική Ιμέλντα Στόντον. Στο κεντρικό καστ συναντάμε επίσης τους: Ντόμινικ Γουέστ (πρίγκιπας Κάρολος), Τζόναθαν Πράις (πρίγκιπας Φίλιππος), Λέσλι Μάνβιλ (πριγκίπισσα Μάργκαρετ), Τζόνι Μίλερ στον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου.

Tulsa King

O Σιλβέστερ Σταλόνε στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

Στο γκανγκστερικό Tulsa King, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον μαφιόζο Ντουάιτ Μανφρέντι. Ο Μανφρέντι αποφυλακίζεται έπειτα από 25 χρόνια και αντί για μια επιβράβευση που κράτησε το στόμα του κλειστό, το μεγάλο αφεντικό τον στέλνει στην Τάλσα της Οκλαχόμα, μια πόλη εντελώς ασύμβατη με τη ζωή και τους νόμους της μαφίας. Καθώς χαράζει ένα ασυνήθιστο μονοπάτι προς την εξουσία, ξανασυστήνοντας την ιταλική μαφία στην περιοχή, ο Μανφρέντι θα ανακαλύψει ένα εκπληκτικό και αντισυμβατικό σύνολο χαρακτήρων που τον ακολουθούν στο ταξίδι του.

Τη σειρά υπογράφει ο Τέιλορ Σέρινταν -των Yellowstone, 1883 και Mayor of Kingstow- και ο Τέρενς Γουίντερ των Sopranos και του Boardwalk Empire.

To Tulsa King θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 13 Νοεμβρίου με διπλό επεισόδιο.

Yellowstone, 5η σεζόν

Ακόμα μια σειρά που επιστρέφει με την πέμπτη σεζόν της. Ο λόγος για το αγαπημένο γουέστερν της Αμερικής που όχι μόνο έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς και εκτός ΗΠΑ, αλλά έχει επίσης αποκτήσει και εξίσου επιτυχημένα prequels.

Στον πέμπτο κύκλο του Yellowstone, η ιστορία θα είναι πιο εξωφρενική από ποτέ. Η Beth Dutton (Κέλι Ράιλι) έχει μετατρέψει σε υποχείριο τον αξιθρήνητο αδερφό της Jamie (Γουές Μπέντλεϊ), αφού τον εκβίασε να σκοτώσει τον βιολογικό του πατέρα (Γουίλ Πάτον). Ο John Dutton (Κέβιν Κόστνερ) βρίσκεται στον δρόμο για κυβερνήτης της Μοντάνα, ενώ πρόκειται να μάθουμε τι εννοούσε ο Kayce (Λουκ Γκράιμς) όταν είπε στη σύζυγό του Monica «Είδα το τέλος μας» αφότου τελείωσε την αναζήτηση του οράματός του.

Η πέμπτη σεζόν της σειράς θα κάνει πρεμιέρα με ένα χορταστικό δίωρο επεισόδιο στις 13 Νοεμβρίου στο δίκτυο της Paramount.

Titans, 4η σεζόν

Ο τέταρτος κύκλος της υπερηρωικής τηλεοπτικής σειράς έκανε πρεμιέρα στο HBO Max με διπλό επεισόδιο στις 3 Νοεμβρίου. Η νέα σεζόν αποτελείται από 12 επεισόδια.

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά ανανεώθηκε για την τέταρτη σεζόν του λίγο πριν τελειώσει η τρίτη. Στο τελευταίο επεισόδιο, οι ηρωικοί Τιτάνες έπρεπε να πολεμήσουν στο Γκόθαμ για να ξετυλίξουν το περίπλοκο μυστήριο πίσω από τον θάνατο του Jason Todd.

Τώρα, αφού έσωσαν το Γκόθαμ, οι Τιτάνες αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Σαν Φρανσίσκο και να ξαναρχίσουν την καθημερινότητά τους. Ωστόσο, τα μπερδέματα δεν αργούν να έρθουν. Η επίσημη σύνοψη της τέταρτης σεζόν αναφέρει ότι: Μια επίσκεψη στο Metropolis αλλάζει τη μοίρα των υπερηρώων, οι οποίοι ξαφνικά, βρίσκονται στο στόχαστρο μιας υπερφυσικής λατρείας με επικίνδυνες δυνάμεις.

Wednesday

Η νέα και πολυαναμενονόμενη live action σειρά του Netflix, ακολουθεί την κόρη της οικογένειας Άνταμς, Wednesday η οποία θα μάθει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις της στην Ακαδημία Nevermore. Παράλληλα θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει την τρομακτική φονική μανία που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινότητα και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που έμπλεξε την οικογένεια της πριν 25 χρόνια.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, με τον Τιμ Μπάρτον εκτός από τη σκηνοθεσία, να αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού. Πρέπει να αναφέρουμε ότι το Wednesday αποτελεί το ντεμπούτο του διάσημου σκηνοθέτη στη μικρή οθόνη.

To Wednesday θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου.

Πηγή

About Post Author

You May Also Like

More From Author