Έρχονται τηλεοπτικές σειρές Ms. Marvel, She-Hulk και Moon Knight στην υπηρεσία Disney+

Στην D23 Expo, η Marvel Studios ανακοίνωσε ότι πρόκειται να φέρει πολλές νέες τηλεοπτικές σειρές στην επερχόμενη υπηρεσία streaming/ video on-demand, Disney+ μεταξύ των οποίων θα είναι και οι σειρές She-Hulk, Moon Knight και Ms. Marvel.

O Πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige, αποκάλυψε στην D23 Expo ότι η τηλεοπτική σειρά με «πρωταγωνίστρια» την She-Hulk θα ξεκινήσει να μεταδίδεται από την υπηρεσία Disney+ τον Νοέμβριο. Να αναφέρουμε ότι η She-Hulk ήταν ο τελευταίος σούπερ ήρωας που δημιούργησε ο Stan Lee. Ο Kevin Feige επίσης, από τη σκηνή της εκδήλωσης της Disney, αποκάλυψε ότι η εταιρεία σχεδιάζει μία τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στον Moon Knight, καθώς και ότι ετοιμάζεται και σειρά Ms. Marvel.

Η Kamala Khan, που ανέλαβε τον ρόλο της Ms. Marvel θα κάνει την εμφάνιση της και σε διάφορες ταινίες της 4ης φάσης του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

Και οι τρεις παραπάνω σειρές, είναι μόνο μερικές από αυτές που έρχονται στην υπηρεσία Disney+. Από την έκθεση Comic-Con, και τα τέλη Ιουλίου γνωρίζουμε επίσης ότι η Disney+ θα φιλοξενήσει και τις σειρές Οι σειρές είναι οι Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye και What If?.

Τον «Loki» στην ομώνυμη σειρά θα ενσαρκώσει για ακόμη μία φορά ο Tom Hiddleston (πρόκειται για τον… Loki που δραπέτευσε με το Tesseract το 2012 μετά από την «παρέμβαση» των πρωταγωνιστών του Avenger’s: Endgame, και επομένως για έναν χαρακτήρα που δεν έχει βιώσει τα γεγονότα στις ταινίες Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame). Τα γεγονότα στη σειρά Falcon and Winter Soldier θα συνεχίζουν από το τέλος της ταινίας Avenger’s Endgame, ενώ στην περίπτωση του Hawkeye, η Marvel ρίχνει φως στο «σκοτεινό παρελθόν» του ήρωα ως Ronin. Η σειρά WandaVision με ήρωες τον Vision και τηνScarlet Witch (Wanda Maximoff) θα οδηγήσουν απευθείας στα γεγονότα της ταινίας Doctor Strange 2.

Όσον αφορά στην τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων What If?, όπως και στα κόμικς, εξερευνά εναλλακτικά «σενάρια» στο σύμπαν της Marvel και σε «εναλλακτικούς» σούπερ ήρωες και δίνει απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα, όπως στο τι θα συνέβαινε αν ο Loki είχε το Mjolnir κ.ά. Να αναφέρουμε ότι η έκθεση D23 πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Το γράμμα «D» συμβολίζει βεβαίως το όνομα της Disney και το «23» το έτος 1923 που ο Walt Disney ίδρυσε την εταιρεία.

https://twitter.com/marveIstuff/status/1165046101461913600?s=20

Πηγή:insomnia.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours