Οι ταινίες που έρχονται στις αίθουσες την Πέμπτη 30/9

Ο πολυαναμενόμενος νέος Τζέιμς Μποντ, η Νίνα Χος σε ένα ανατρεπτικό δράμα και μια αντισυμβατική ελληνική ταινία έρχονται στους κινηματογράφους αυτήν την εβδομάδα.

No Time To Die

Ο Ντάνιελ Κρεγκ φορά για τελευταία φορά το κουστούμι του πράκτορα 007. Ένα από τα πρώτα blockbuster που ανέβαλλε την κυκλοφορία του την περασμένη άνοιξη λόγω της πανδημίας, μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στους κινηματογράφους. Το «No Time To Die», η 25η ταινία στο κατασκοπικό franchise του Τζέιμς Μποντ, πρόκειται να είναι και η τελευταία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον επώνυμο ρόλο. Πλάι του βρίσκονται οι συμπρωταγωνίστριες Λεά Σεϊντού, Άνα ντε Άρμας και η Λασάνα Λιντς στο ρόλο μιας ακόμα κατασκόπου 007, ενώ ο οσκαρικός Ράμι Μάλεκ υποδύεται το μοχθηρό αντίπαλό του. Προτού η δράση ξεκινήσει όμως, βρίσκουμε τον Μποντ να έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν εμφανιστεί ένας παλιός φίλος από τη CIA ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο ικανότατος Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective», «Τζέιν Έιρ»).

Η Ακρόαση

Η Νίνα Χος υποδύεται μια δασκάλα που παθαίνει εμμονή με μαθητή της. Σε ένα ωδείο, μια δασκάλα πιάνου παρακούει τους συναδέλφους της και επιβάλλει την προαγωγή ενός εξαιρετικά ταλαντούχου μαθητή της. Απομένουν όμως οι τελικές εξετάσεις για τις οποίες η δασκάλα αφοσιώνεται τόσο το να τον προετοιμάσει ώστε παραμελεί την οικογένειά της. Παράλληλα, όσο τα περιθώρια στενεύουν και οι εξετάσεις πλησιάζουν, η ηρωίδα αρχίζει να βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα για τον μαθητή της.

Εγκλωβισμένος

Η ζωή ενός αστυνομικού εκτροχιάζεται εξαιτίας ενός συνταρακτικού συμβάντος εν ώρα υπηρεσίας. Τα τελευταία 15 χρόνια, ο Ράσι δεν έχει χάσει ποτέ τον έλεγχο, παρά τη συχνή έκθεσή του σε εξαιρετικά στρεσογόνες καταστάσεις βίας. Στην προσωπική ζωή του, εκείνο που θέλει περισσότερο από οτιδήποτε είναι να αποκτήσει παιδί με τη σύζυγό του. Τα πάντα, όμως, ανατρέπονται, όταν κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση η οποία τον στέλνει σε διαθεσιμότητα.

Δεν Ακούμε τα Τραγούδια

Ελληνική ασπρόμαυρη σινεφίλ ταινία του Τάκη Παπαναστασίου. Ο Νίκος και η Νόρα προσκαλούν στο σπίτι τους τον Άγγελο για να περάσει τη νύχτα μαζί τους. Η βραδιά περιλαμβάνει έναν πίνακα του Ντιμπιφέ, κιμονό και γουέστερν, ένα καμένο κοτόπουλο, τον Έλβις και την Ντίτριχ.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours