«Λύγισε» ο Κέβιν Κόστνερ με την αποθέωση στις Κάννες – Τον χειροκροτούσαν για 7 λεπτά

Ο Κέβιν Κόστνερ είναι ειδικός στα γουέστερν και η ταινία-έπος «Horizon: An American Saga», έρχεται να το επιβεβαιώσει (ξανά).

Η αναγνώριση της δουλειάς του ήρθε και στις Κάννες την Κυριακή (19/5), με μια ασύλληπτη αποθέωση.

Δείτε το βίντεο:

Ο Κόστνερ κέρδισε από τους παραβρισκόμενους 7 λεπτά χειροκροτήματα και το σύνθημα με το όνομά του δονούσε το «Palais des Festivals et des Congres». Ο 69χρονος Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, μουσικός και παραγωγός, προσπαθούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του, αλλά δεν μπορούσε να κρύψει το ότι ήταν συγκινημένος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Κόστνερ ευχαρίστησε το κοινό και υποσχέθηκε «τρεις ακόμη» συνέχειες του franchise «Horizon», το οποίο ήδη πρόκειται να αποκτήσει συνέχεια τον Αύγουστο.

«Λυπάμαι που έπρεπε να χειροκροτήσετε τόσο πολύ για να καταλάβω ότι πρέπει να μιλήσω», είπε ο Κόστνερ γελώντας. «Τόσο καλοί άνθρωποι. Μια τόσο καλή στιγμή, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους ηθοποιούς που ήρθαν μαζί μου, για τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και συνέχισαν να δουλεύουν. Δεν υπάρχει άλλο μέρος σαν αυτό εδώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό-ούτε και τα παιδιά μου θα το ξεχάσουν», πρόσθεσε.

Ο ίδιος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην ταινία, της οποίας είναι επίσης παραγωγός και συν-σεναριογράφος. Βεβαίως, δεν έμειναν όλοι το ίδιο ικανοποιημένοι από τη δημιουργία του Κόστνερ. Παρά τα διθυραμβικά σχόλια από το μεγαλύτερο μέρος κοινού και κριτικών, ήταν και εκείνοι που η ιστορία τους φάνηκε υπερβολική.

Στην ταινία, ο Κόστνερ ακολουθεί τον δρόμο του στην Άγρια Δύση του 19ου αιώνα. Αυτό που κατά κύριο λόγο ξεχωρίζει, είναι ότι το «Horizon» κλείνει με μια γεμάτη δόση από την προεπισκόπηση της συνέχειας.

About Post Author