Η ταινία “Έτερος Εγώ”, σάρωσε στο YouTube έχοντας 2.300.000 επισκέψεις καθώς καθήλωσε το κοινό για το εξαιρετικό cast και την άρτια σκηνοθεσία της.

Αν  και η ταινία γυρίστηκε το 2016 ακόμη βρίσκεται στην επικαιρότητα καθώς το σενάριό της  αποτέλεσε πραγματική  έμπνευση για την πραγμάτωση δολοφονίας και μιας απόπειρας δολοφονίας.

Η ταινία κυκλοφόρησε για πρώτη και τελευταία φορά στις 19 Ιανουαρίου του 2017, όμως τον Μάρτιο του ίδιου έτους αποσύρθηκε

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο Πυγμαλιών Δαδακαρίδης.

Η υπόθεση της ταινίας

Η ταινία πραγματεύεται τη δράση ενός κατά συρροή δολοφόνου του οποίου τα θύματα συνδέονται με τον θάνατο της 20χρονης Δανάης και τον σοβαρό τραυματισμό του φίλου της. Στην ταινία την  υπόθεση εξιχνίασης ερευνά ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης.

Η σύνδεση της ταινίας με το δολοφόνο που είχε εμμονή με τους οδηγούς ταξί

Στις 10 Φεβρουαρίου του 2017 βρίσκεται νεκρός οδηγός ταξί μέσα στο όχημα του στην περιοχή της Κηφισιάς, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα έγινε γνωστή και η απόπειρα δολοφονίας ενός ακόμα ταξιτζή, στην περιοχή του Κεφαλαρίου. Ο δράστης είχε χρησιμοποιήσει ένα 22αρι όπλο, ενώ άπαντες έκαναν λόγο για έναν μανιακό δολοφόνο που είχε εμμονή με τους οδηγούς ταξί.

Η μαρτυρία στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Στις 17 Μαρτίου του ίδιου έτους, μια μαρτυρία στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», έκανε γνωστό ότι στις 7 Φεβρουαρίου του 2017 κατά τη διάρκεια της προβολής της ταινίας σε κεντρικό κινηματογράφο της Αθήνας, ένας άγνωστος άνδρας ρώτησε τον σκηνοθέτη το εξής:  «Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό όταν γράφατε το σενάριο , πως θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιον να κάνει κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή;» Λίγα λεπτά αργότερα, ο θεατής αποχώρησε από τον κινηματογράφο.

Η απάντηση του σκηνοθέτη στο ερώτημα  του άγνωστου άντρα στις 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τσαφούλιας, είχε απαντήσει το εξής:«Όχι, κάτι τέτοιο δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν έγραφα το σενάριο, διότι δεν κάνω ρεπορτάζ αλλά μυθοπλασία. Αν υπήρχε αυτή η σκέψη στους δημιουργούς, δεν θα είχαν γυριστεί τόσες και τόσες ταινίες, όπως η «Σιωπή των Αμνών», το «Seven» και άλλες».

100 ταξί έφεραν πάνω τους διαφήμιση της ταινίας

Επί 30 μέρες περίπου 100 ταξί έφεραν τη διαφήμιση της συγκεκριμένης ταινίας, από την έναρξη προβολής της στις 19 Ιανουαρίου. Στην πλειονότητά τους κυκλοφορούσαν στο κέντρο της Αθήνας, στην Κηφισιά και στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων προαστίων.

Το χρονικό του εγκλήματος στο Κεφαλάρι

Μετά από αυτή την επίθεση την οποία η Αστυνομία είχα χαρακτηρίσει ως «πρόβα», ο μανιακός δολοφόνος προχώρησε στην δεύτερη ένοπλη επίθεση το βράδυ της Τρίτης (28/02), η οποία είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του άτυχου 52χρονου οικογενειάρχη.

Επρόκειτο για έναν 52χρονο, κάτοικο Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες. Ο άτυχος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα στο κάθισμα του οχήματός του στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. Το θύμα έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο δεξί μέρος του κεφαλιού.

Δείτε το trailer 

Πηγή:enimerotiko.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours