Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος δόθηκε από την σημερινή Γενική Συνέλευση της Super League.

Μετά τη συμφωνία των πέντε ομάδων που δεν διέθεταν τηλεοπτική στέγη (Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία) με την Cosmote TV είχε προσπεραστεί το βασικότερο εμπόδιο για να ψηφιστεί η προκήρυξη.

Αυτό έγινε ομόφωνα λοιπόν σήμερα (Πέμπτη 2/9) και πλέον είναι οριστικό ότι θα έχουμε σέντρα την επόμενη εβδομάδα (11-12 Σεπτεμβρίου), ενώ έγινεγνωστό και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής.

Πέρα από την έγκριση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, η σημερινή Γ.Σ. σφράγισε και την επιστροφή στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από το 2023, αφού με ψήφους 12-2 (και μοναδικούς μειοψηφούντες τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό) πέρασε η σχετική αλλαγή που χρειαζόταν στο καταστατικό.

Το χρονοδιάγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έκανε γνωστό η Super League. Μετά τη Γ.Σ. όπου εγκρίθηκε η προκήρυξη και αποφασίστηκε να γίνει σέντρα την επόμενη εβδομάδα, η διοργανώτρια ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες των παιχνιδιών για την 1η αγωνιστική.

 
Βάσει του προγράμματος λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος από τους «μεγάλους» που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, υποδεχόμενος το Σάββατο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση ωστόσο είναι ότι, μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ που ορίστηκε για το απόγευμα της Κυριακής, οι αγώνες του Ολυμπιακού (με τον Ατρόμητο) και της ΑΕΚ (με τον Ιωνικό) θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα το βράδυ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Πηγή:tvxs.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours