Η σεζόν 5 του La Casa de Papel είναι γεγονός και το Netflix μόλις έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό τρέιλερ. Καταιγιστικές εξελίξεις, ανατροπές και πολλή δράση. Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές έρχονται σε δύσκολη θέση και όλα μπορούν να καταρρεύσουν ανά πάσα στιγμή.

Πριν λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει το teaser τρέιλερ που έδειχνε τον Profesor να είναι αλυσοδεμένος δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση απ’ όλα όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια της ιστορίας. Ο Αύγουστος μπήκε πολύ δυναμικά για το Netflix και το La Casa de Papel απογειώνοντας την αγωνία. Η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη. Έρωτες, πάθη και ανθρωποκυνηγητά.

La Casa de Papel - Netflix: 'La casa de papel' temporada 5: trailer,  estreno, reparto y argumento | Marca

 

Το καταιγιστικό τρέιλερ της πέμπτης σεζόν

Η Alicia έρχεται ετοιμοπόλεμη και πιάνει τον εγκέφαλο της ομάδας, τον Profesor. Οι αγαπημένοι ήρωες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, κλειδωμένοι κι έτοιμοι να τα παρατήσουν. Τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει. Έχουν χάσει έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα – ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει τον σπαρακτικό θάνατο της Nairobi; Όλοι είναι συντετριμμένοι, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν.

Ο Μπερλίν στο τρέιλερ του La Casa de papel

Το πρώτο μέρος έρχεται στις 3 Σεπεμβρίου για να μας καθηλώσει. Κανείς δεν ξέρει την κατάληξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σεζόν 5 του La Casa de Papel, όπως φαίνεται στο τρέιλερ, θα έχει την περισσότερη δράση που έχουμε δει ποτέ. Ο στρατός εισβάλλει στο κτήριο, όπλα, εκρήξεις και έντονες σκηνές μάχης!

Όλα έχουν το τίμημά τους, αλλά οι ήρωές μας δεν θα εγκαταλείψουν τόσο εύκολα. Το να παραδοθούν δεν υπάρχει ως επιλογή. Ο Berlin επιστρέφει με flashbacks και θα μάθουμε περισσότερα για το παρελθόν των χαρακτήρων.

Δείτε το καταιγιστικό τρέιλερ:

Πηγή:youfly.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours