Συνεχίζει ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν ο σενεγαλέζος αμυντικός, με ρήτρα αγοράς ύψους 13 εκατ. ευρώ

Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό άνοιξε οριστικά την πόρτα της εξόδου για τον Πάπε Αμπού Σισέ, ο οποίος θα συνεχίσει τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο στη Σεντ Ετιέν.

Μετά τη συμφωνία των ομάδων και του παίκτη, ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του διεθνούς σενεγαλέζου στόπερ, ο οποίος πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 6. Ο 25χρονος άσος παραχωρήθηκε στους «στεφανουά» ως το τέλος της σεζόν με τον γαλλικό σύλλογο να διατηρεί οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι ύψους 13 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε από τη Σεντ Ετιέν τον Γιαν Εμβιλά το περασμένο καλοκαίρι.

Ο σενεγαλέζος αμυντικός έστειλε, μέσω των social media, ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στους «ερυθρόλευκους»:

«Γράφω αυτό το μήνυμα σε όλους τους οπαδούς και τους φίλους μου για να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου αυτή τη σεζόν σε μία ιστορική ομάδα του γαλλικού ποδοσφαίρου με μεγάλη παράδοση τίτλων και επιτυχιών και μία οπαδική βάση δυνατή και παθιασμένη. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το νέο κεφάλαιο στην ζωή μου όπως πάντα είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα με την νέα μου ομάδα.

Σε αυτό το σημείο, αισθάνομαι έντονα την ανάγκη να εκφράσω την αγάπη μου και την αιώνια ευγνωμοσύνη μου στο θρυλικό κλαμπ που είχα την τιμή να αποκαλώ οικογένεια μου αυτά τα τελευταία χρόνια, τον Ολυμπιακό. Έχω πραγματικά τόσες πολλές αναμνήσεις που θα με συνοδεύουν σε κάθε βήμα που θα κάνω. Από την πρώτη μέρα που εντάχθηκα στον Ολυμπιακό, μέχρι το τελευταίο μου παιχνίδι δούλεψα σκληρά κάθε μέρα για να σεβαστώ την ιστορία του και το θρυλικό του έμβλημα.

Σε εσάς, τους οπαδούς, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και την συνεχή στήριξη σας τόσο στις καλές, όσο και στις άσχημες στιγμές, που μου δώσατε την επιθυμία να μην εγκαταλείψω ποτέ και να δουλέψω ακόμα περισσότερο, ώστε να γίνω η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου, όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος. Ευχαριστώ για όλα την οικογένεια μου τον Ολυμπιακό και μην ξεχνάτε, μέχρι να τα ξαναπούμε: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ. Ολυμπιακέ σε αγαπώ. Ελλάδα σε αγαπώ. 66: Αμπού Σισέ, «ο βράχος».

 

Πηγή:altsantiri.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours