Τρέμουν τον κοροναϊό στη Γουλβς: «Δεν θέλουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Η Γουλβς καλείται να έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τους «16» του Europa League, όμως, στο στρατόπεδο της αγγλικής ομάδας επικρατεί έντονη ανησυχία λόγω κοροναϊού.

Ο κοροναϊός εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση. Η έξαρση του θανατηφόρου ιού έχει επηρεάσει όλες τις πτυχές της ζωής με τον αθλητισμό να έχει άμεσες επιπτώσεις από όσα συμβαίνουν.

Σε χώρες όπως η Ιταλία, όπου τα κρούσματα είναι χιλιάδες και οι θάνατοι εκατοντάδες, υπάρχει ακόμα και οριστική αναβολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων, ενώ και η UEFA έχει πάρει μέτρα επιβάλλοντας τη διεξαγωγή αγώνων του Champions League και του Europa League κεκλεισμένων των θυρών.

Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με αυτό που έχει ανακοινωθεί και για την Ελλάδα. Από το πρωί της Τρίτης (10/03) έχει προκύψει, ωστόσο, θέμα και με τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς.

Ειδικότερα μετά την ενημέρωση από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη πως έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό. Οι Άγγλοι άμεσα έστειλαν σχετική επιστολή στην UFEA ρωτώντας για την πιθανότητα αναβολής του αγώνα, ενώ φαίνεται και από δηλώσεις που γίνονται πως δεν θέλουν να έρθουν να αγωνιστούν στην Ελλάδα από τη στιγμή που έμαθαν τα τελευταία νέα.

Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που γίνονται από ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι τονίζουν πως δεν υπάρχει νόημα να γίνονται αγώνες χωρίς θεατές αλλά και πως υπάρχει φόβος για το ταξίδι στον Πειραιά λόγω του κοροναϊού.

Πηγή:onsports.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours