Το πρόγραμμα του Grand Prix της Βρετανίας

Στη θρυλική πίστα του Silverstone θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ο τέταρτος αγώνας της σεζόν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Το Grand Prix θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς την παρουσία του Sergio Perez, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. Τη θέση του θα πάρει ο Nico Hulkenberg, όπως ανακοίνωσε η Racing Point πριν από λίγα λεπτά.

Η Mercedes είναι το απόλυτο φαβορί. Τα «μαύρα βέλη» δείχνουν άπιαστα και το μοναδικό που περιμένουμε να δούμε σε κάθε αγώνα, είναι ποιος εκ των Lewis Hamilton και Valtteri Bottas θα πάρει την pole position και ποιος θα περάσει πρώτος την καρό σημαία του τερματισμού.

Η Red Bull φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία των πρωταθλητών και μάχεται με τη Racing Point για τη δεύτερη θέση του grid. Όσο για τη Ferrari, έχει ήδη πετάξει «λευκή πετσέτα» απογοητεύοντας όχι μόνο τους tifosi αλλά και όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αν έπρεπε να στοιχηματίσουμε σε κάποιον για το κυριακάτικο GP, αυτόν δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητή. O Hamilton είναι ο πολυνίκης στο συγκεκριμένο circuit με έξι κατακτήσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου

Great Britain
Silverstone Circuit

Παρασκευή 31 Ιουλίου
Ελεύθερες δοκιμές (FP1): 13.00-14.30
Ελεύθερες δοκιμές (FP2): 17.00-18.30

Σάββατο 1 Αυγούστου
Ελεύθερες δοκιμές (FP3): 12.00-13.00
Κατατακτήριες: 16.00-17.00

Κυριακή 2 Αυγούστου
Αγώνας: 16.10

(To GP θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ERT Sports και την Cosmote TV)

Πηγή:zougla.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours