Τζάμπολ στα πλέι οφ του NBA – Τα ζευγάρια της τελικής φάσης

Το Μιλγουόκι κατέλαβε την πρώτη θέση στην Ανατολή και οι Λέικερς στη Δύση

Εστω και μετ’ εμποδίων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η regular season του NBA ολοκληρώθηκε στη «φούσκα» του Ορλάντο με ένα διαφορετικό σύστημα διεξαγωγής συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο τερμάτισαν στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με το καλύτερο ρεκόρ συνολικά στο πρωτάθλημα (56-17), ενώ οι Λ.Α. Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς κατέλαβαν την πρωτιά στη Δυτική Περιφέρεια με ρεκόρ 52-19.

Δεδομένων των συνθηκών πάντως που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός, το πλεονέκτημα της έδρας έχει πάψει να υφίσταται στην προκειμένη περίπτωση. Σύμφωνα με την τελική κατάταξη στο πρωτάθλημα έχουν προκύψει αρκετά ενδιαφέροντα ζευγάρια και ακόμη πιο υποσχόμενα «σταυρώματα» στους ημιτελικούς των περιφερειών.

Η αυλαία των πλέι οφ θα ανοίξει τη Δευτέρα (17/8, 20.30) με το παιχνίδι των Νάγκετς με τους Τζαζ. Οι Μπακς θα αναμετρηθούν με τους Μάτζικ στις 18/8 (20.30), ενώ οι Λέικερς με τους Μπλέιζερς στις 19/8 (04.00). Ολα τα ζευγάρια μέχρι και τους τελικούς θα κριθούν στις τέσσερις νίκες (best of seven).

Αναλυτικά, οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ έχουν ως εξής:

Ανατολή

Μπακς – Μάτζικ

Ραπτορς – Νετς

Σέλτικς – 76ερς

Πέισερς – Χιτ

Δύση

Λέικερς – Μπλέιζερς

Κλίπερς – Μάβερικς

Νάγκετς – Τζαζ

Ρόκετς – Θάντερ

nba.jpg

Πηγή:ethnos.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours