Τένις: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Μάρεϊ για την υγεία του

Ο Άντι Μάρεϊ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με τον τραυματισμό του και το ρίσκο που παίρνει παίζοντας τένις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ήταν 14 Ιανουαρίου όταν ο Άντι Μάρεϊ παρά την υπερπροσπάθεια του ηττήθηκε από τον Μπαουτίστα Αγκούτ και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού όπεν. Έκτοτε, ο Άντι Μάρεϊ πέρασε πολλά για να κάνει πράξη την υπόσχεσή του, να επιστρέψει δυνατός στα κορτ.

Ωστόσο, ο Βρετανός τενίστας από ότι φαίνεται για να επιστρέψει στα κορτ πήρε ένα μεγάλο ρίσκο.

Ποιο είναι αυτό; Η ίδια του η υγεία. Όπως αποκάλυψε πως θα χρειαστεί να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει ολική μεταμόσχευση στον αριστερό γοφό του και παράλληλα, όσο αγωνίζεται τόσο περισσότερο επιβαρύνει το τραυματισμένο του πόδι.

“Ήξερα από την αρχή το ρίσκο του να παίξω ξανά επαγγελματικό τένις. Η ανάπλαση που έχω κάνει στον γοφό μπορεί ιδανικά να κρατήσει 20 χρόνια. Μετά θα χρειαστώ ολική μεταμόσχευση. Δεν γίνεται ανάπλαση δεύτερη φορά.

Αλλά παίζοντας επαγγελματικό τένις, ίσως γίνει το συγκεκριμένο χειρουργείο πολύ νωρίτερα. Και όσο υψηλότερο το επίπεδο που παίζεις, τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο. Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί και μου έχουν πει όλα τα ενδεχόμενα. Παίζω εν γνώση μου με όλα αυτά” είπε ο Άντι Μάρεϊ.

Πηγή:sport24.gr

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours