Τέλος ο Βόβορας από τον Παναθηναϊκό

Η απόφαση για την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα από τον Παναθηναϊκό είναι ειλημμένη και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Στον 43χρονο προπονητή χρεώνεται η κακή εικόνα της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες, το γεγονός ότι οι «πράσινοι» παρουσιάζουν πρόβλημα νοοτροπίας σε αρκετά ματς και έχουν μεγάλες μεταπτώσεις ακόμη και μέσα στους αγώνες, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ντροπιαστική ήττα από το Λαύριο για την Basket League με 92-82.

Η συνάντηση ανάμεσα σε Τάκη Τριαντόπουλο, Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκο Αλβέρτη γίνεται αυτή την ώρα με την απόφαση να έχει ήδη παρθεί και τους τρεις άντρες να κοιτούν ήδη την επόμενη μέρα, ψάχνοντας για τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού.

Όπως όλα δείχνουν αυτός δεν θα είναι κάποια λύση από το πάνω ράφι, τύπου Πασκουάλ ή Πιτίνο, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια ονόματα για τον πάγκο των πράσινων. Το πρώτο όνομα ήταν αυτό του Σωτήρη Μανωλόπουλου ως μια προσιτή λύση, ενώ στο «κάδρο» φαίνεται να βρίσκεται και ο Γιώργος Δέδας.

Πηγή:to10.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours