Σε συμφωνία κατέληξαν ΠΑΟΚ και Nova. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επιστρέφει στη Nova  για έναν χρόνο, έναντι ποσού 7 εκατ. ευρώ, το οποίο αυξάνεται ανάλογα με την πορεία του στο Πρωτάθλημα. Με τον τρόπο αυτό κλείνει μια παρένθεση ενός έτους κατά την οποία ο ΠΑΟΚ κινήθηκε αυτόνομα αναπτύσσοντας το PAOK TV, επιλέγοντας την μετάδοση των αγώνων μέσω Internet.

Πριν από ένα χρόνο η πρόταση που η τελευταία πρόταση που υπήρξε στο τραπέζι, ήταν ύψους 18 εκατ. ευρώ από την πλευρά της Nova. Η προσδοκία που είχε καλλιεργήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για προσφορά ύψους 30 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια, από την ΕΡΤ, ήταν ισχυρή αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ, εξαιτίας του εκλογικού αποτελέσματος που έφερε στην εξουσία τη ΝΔ.

Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε το PaokTV συγκεντρώνοντας σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις 2,5 εκατ. ευρώ από τις χορηγίες, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των εσόδων από τις συνδρομές. Με τα έξοδα παραγωγής κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, το τελικό όφελος ήταν πολύ μικρότερο των σχετικών εκτιμήσεων συγκριτικά με την προσφορά των 18 εκατ. ευρώ  που είχε καταθέσει για την 3ετία η Nova.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours