Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε για τις 30/8 στο ΟΑΚΑ, έπειτα από απόφαση που πάρθηκε στην ΕΕ της ΕΠΟ.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ όρισε για τα τέλη Αυγούστου την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, η οποία είχε αρχικά οριστεί για χθες (26/7) στη Ριζούπολη, αλλά αναβλήθηκε για τους γνωστούς λόγους.
Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στη σημερινή ΕΕ της Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της, Ευάγγελο Γραμμένο, τον πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, αλλά και τον αντιπρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Τάκη Αγραφιώτη, να ψηφίζουν για 30/7. Λευκό έριξε ο β’ αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, απών ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης. Όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν για 30 Αυγούστου!
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την προκήρυξη δεν πρέπει να ορίζεται ο τελικός στην έδρα μιας εκ των δύο αντιπάλων και πως το ΟΑΚΑ είναι της ΑΕΚ, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει (έπειτα από όσα είχαν προηγηθεί) στις 19/7 να γίνει το ματς στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς δεν ήταν σύμφωνος με τη διεξαγωγή του στη Ριζούπολη.

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours