Στην Αθήνα Βινάγκρε και Μπρούμα

Ρούμπεν Βινάγκρε έφθασε σήμερα στην Αθήνα για να οριστικοποιήσει το δανεισμό του από τη Γουλβς στον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος Πορτογάλος αριστερός μπακ μπαίνει στην τελική ευθεία αφού πρώτα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον πρωταθλητή. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα να παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Χαίρομαι πολύ που θα αγωνιστώ στο Champions League. Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Πορτογάλος μπακ, που θα αποκτηθεί για έναν χρόνο ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι που αγγίζει τα 25 εκατ. ευρώ.

Στην Αθήνα βρίσκεται επίσης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο Μπρούμα έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος τα ξημερώματα και κατευθείαν πήγε σε ξενοδοχείο, προκειμένου να ξεκουραστεί.
Σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Πορτογάλος θα αποκτηθεί από την Αϊντχόφεν με την μορφή δανεισμού.
Ο γεννημένος στη Γουινέα εξτρέμ έχει παίξει σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Γκαζιαντέπσπορ, Γαλατασαράι, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Λειψία ενώ φέτος είχε τρεις συμμετοχές με την PSV έχοντας προλάβει να μοιράσει και δύο ασίστ.

Πηγή: SPORTS.ERT.GR

About Post Author

+ There are no comments

Add yours