Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος του αθλητισμού από τον χαμό της Στεφανία Γκόμεζ. H 29χρονη Μεξικανή ήταν αθλήτρια του ζίου-ζίτσου και έχασε τη ζωή της από επιπλοκές του κοροναϊού.

Συγκεκριμένα, στις 27 Μαΐου διαγνώστηκε θετική και από τότε έδινε τη δική της μάχη, καθώς ο ιός τής επιτέθηκε με ταχύτητα προκαλώντας σοβαρή φλεγμονή στους πνεύμονές της. Η ίδια δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες στο νοσοκομείο αλλά παρά τη δωρεά αιμοπεταλίων δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Ποια ήταν η Στεφανία Γκόμεζ:

Ήταν μία από τις καλύτερες αθλήτριες του ζίου-ζίτσου στο Μεξικό και σε όλο τον κόσμο. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018 πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του Μεξικό «Exatlón», το αντίστοιχο ελληνικό «Survivor». Στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram στέλνει το δικό της μήνυμα μετά θάνατον:

«Κρατήστε στο μυαλό σας την καλύτερη μνήμη που έχετε για τη Steph, κλείστε τα μάτια σας και με πολλή αγάπη στείλτε πολύ φως και γαλήνη σε αυτήν και την οικογένειά της. Σας ευχαριστώ που την υποστηρίξατε στο ταξίδι της σε αυτήν τη ζωή. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Στεφ απολάμβανε τη ζωή, ήταν πολεμίστρια και ενέπνευσε πολλούς. Από όπου βρίσκεται, θα συνεχίσει να φωτίζει πολλά μονοπάτια με το φως της».

Πηγή:in.gr

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours