Τραγικά είναι τα νέα που έρχονται από την Αργεντινή, καθώς ο Ουρουγουανός σέντερ φορ της Γοδόι Κρουζ, Σαντιάγο «Μόρο» Γκαρσία, έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 30 ετών, νικημένος στη «μάχη» με την κατάθλιψη

Σοκ και θλίψη επικρατεί στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και της Νότιας Αμερικής, μετά την είδηση ότι ο Σαντιάγο Γκαρσία αυτοκτόνησε σε ηλικία 30 ετών.

Ο Ουρουγουανός φορ, βασικό μέλος της Γοδόι Κρουζ εδώ και μια πενταετία αλλά εκτός ομάδας από τα τέλη του 2020,. βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Μεντόσα και οι Αρχές αποφάνθηκαν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Το τελευταίο διάστημα δεχόταν ψυχιατρική θεραπεία, δίνοντας «μάχη» με την κατάθλιψη.

Με 17 γκολ σε 26 συμμετοχές τη σεζόν 2017/18, ήταν ένας από τους πιο ικανούς στράικερ της Primera Division στην Αργεντινή, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν και στις Νασιονάλ Μοδεβιδέο, Ατλέτικο Παραναένσε και Κασίμπασα, ενώ με 51 γκολ στα 5 χρόνια παρουσίας του στη Γοδόι ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το «TyC Sports», είχε προτάσεις από τρεις διαφορετικές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του και συγκεκριμένα από Βελέζ Σάρσφιλντ, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Εστουδιάντες.

Πηγή:matrix24.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours