Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ 1-0: Δέχθηκε «μαχαιριά» στις καθυστερήσεις (vid)

Ο ΠΑΟΚ δεν θύμιζε σε τίποτα την ομάδα του κόντραρε τον Αγιαξ και με γκολ που δέχθηκε στο 94′ μπήκε σε μπελάδες, που καλείται να αποφύγει στη γεμάτη Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη

Με γκολ που δέχθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Σλόβαν Μπρατισλάβας με 1-0 και θα πρέπει να ανατρέψει τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στην «Τέχελνε Πόλε» για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ πάντως πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα, είχε τη κατοχή της μπάλας και στο 7’ δημιούργησε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Ο Λέο Ζαμπά, με ατομική προσπάθεια βρέθηκε στα όρια της μεγάλη περιοχής και από τα δεξιά, έπιασε το σουτ και είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Σλόβαν ανασυντάχθηκε και άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, στοχεύοντας την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ, εκεί που ο Γιαννούλης έδωσε πολλές «μάχες» τόσο εναέριες όσο και ατομικές, και κέρδισε τις περισσότερες. Από το 20’ και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» αδυνατούσε να φέρει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, με τη σχεδόν μόνιμη παρουσία του έξω από αυτή να είναι ανούσια, καθώς ο Ακπομ ήταν αποκομμένος, παρά τις προσπάθειες του Μπίσεσβαρ να τον τροφοδοτήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυνατά, αλλά και πάλι του έλειπε η τελική προσπάθεια, με τη Σλόβαν σιγά – σιγά να κόβει τον ρυθμό που είχε δώσει ο Δικέφαλος στην αναμέτρηση και να ισορροπεί την κατάσταση. Το γκολ της νίκης για τους Σλοβάκους ήρθε εν τέλει στο 94’. Μετά από ένα γέμισμα του Γκρέιφ, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Πασχαλάκη, ο οποίος φάνηκε να «καθαρίζει» τη φάση, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, και ο Αμπένα που ενεπλάκη στη φάση, με πλασέ έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Το τελικό 1-0 βάζει σε περιπέτειες τον ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως εφόσον βρει τον καλό του εαυτό και παίξει ανάλογα με τα δύο παιχνίδια με τον Αγιαξ, έχει τη δυναμική για να λυγίσει τη Σλόβαν στη φλογερή Τούμπα και να δώσει το «παρών» στους ομίλους του Europa League.

ΣΛΟΒΑΝ: Γκρέιφ, Μεντβέντεβ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Ντε Καμπς (77’ Βίγιαρ), Λιούμπισιτς, Τσάβριτς (54’ Ρατάο), Χόλμαν, Μόχα (87’ Ντάνιελ), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ζαμπά, Καντουρί, Εσίτι (76’ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ (80’ Στοχ), Πέλκας (65’ Σβιντέρσκι), Άκπομ.

https://youtu.be/SnLPlxAPQlY

About Post Author

+ There are no comments

Add yours