Ο Shak, ο οποίος προφανώς γνωρίζει και δύο πράγματα παραπάνω για το τι σημαίνει «επιτυχία», τόνισε ότι οι Μιλγουόκι Μπακς και Αντετοκούνμπο απέτυχαν αυτή τη σεζόν

H ομιλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την αποτυχία και την επιτυχία, μετά τον αποκλεισμό των Μπακς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ από τους όγδοους Μαϊάμι Χιτ, εξακολουθεί να αντηχεί στον κόσμο του αθλητισμού.

Ο θρυλικός προπονητής ποδοσφαίρου, Κάρλο Αντσελότι, επαίνεσε το αστέρι των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά δεν συμφωνούν όλοι με τον Γιάννη αναφορικά με το ότι η αποχώρηση στον πρώτο γύρο δεν είναι αποτυχία. Ένας από αυτούς είναι ο Shaquille O’Neal.

Πριν από μία εβδομάδα ο Shaq στο «NBA on TNT» τοποθετήθηκε σχετικά με το τι θεωρεί εκείνος «αποτυχία» και όπως όλα δείχνουν οι απόψεις του συγκρούονται με αυτές του Greek Freak.

Δελιτε τις δηλώσεις του στο 5:08′

Ο τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA και ένας από τους καλύτερους σέντερ όλων των εποχών, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούμπο στο podcast του με τίτλο: The Big Podcast with Shaq.

Ο Shak, ο οποίος προφανώς γνωρίζει και δύο πράγματα παραπάνω για το τι σημαίνει «επιτυχία», τόνισε ότι Μιλγουόκι Μπακς και Αντετοκούνμπο απέτυχαν αυτή τη σεζόν.

Shaquille O’Neal: «Όταν θεωρείσαι ο καλύτερος, όλοι περιμένουν να κερδίσεις. Αν όχι, τότε είναι αποτυχία. Δεν είναι κακό. Δεν είμαι αποτυχημένος σαν παίκτης, αλλά απογοήτευσα την πόλη, την ομάδα, απέτυχα να ολοκληρώσω ένα επίτευγμα. Τέλος. Κέρδισαν το πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια και όλοι ξέρουμε ότι όταν κερδίζεις, τι περιμένουν μετά από εσένα; Να κερδίσεις ξανά. Έχασαν στον δεύτερο γύρο, εντάξει, επέστρεψαν για εκδίκηση. Είσαι το νούμερο ένα στη κανονική διάρκεια. Και μετά χάνεις από τους όγδοους. Δεν γίνεται να χάνεις από τον όγδοο και να λες ότι δεν είναι αποτυχία. Είναι αποτυχία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι οι κορυφαίοι έχουν αποτύχει. Πρέπει να το αποδεχθείς αυτό στον κόσμο του αθλητισμού»

About Post Author

You May Also Like

More From Author