Ο Παναθηναϊκός “κόλλησε” στη Λάρισα, καθώς ισοφαρίστηκε από την ΑΕΛ στο φινάλε, έμεινε στο 1-1 και παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι Πράσινοι έφτασαν μεν λίγα λεπτά μακριά από το τρίποντο, όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι η εμφάνισή τους ήταν ικανοποιητική συνολικά. Πέραν του γκολ, δεν έφτιαξαν καμία άλλη σοβαρή ευκαιρία για γκολ και επικρατεί η αίσθηση πως ακόμα κι αν έπαιρναν τη νίκη, η κριτική θα ήταν έντονη.

Τα πράγματα δείχνουν να ζορίζουν για τον Ντάνι Πογιάτος, που δεν έχει καταφέρει να φανεί αντάξιος των απαιτήσεων στον Παναθηναϊκό. Ο άπειρος Ισπανός τεχνικός παρουσιάζει μια ομάδα χωρίς νεύρο, με κακή χημεία και… ανύπαρκτη επιθετική ανάπτυξη και μόνο τυχαίο δεν είναι που ήδη ψιθυρίζεται πως η θέση του είναι δύσκολη.

Ο Πογιάτος απολαμβάνει μέχρι στιγμής της εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου, που εξέφρασε πρόσφατα τη στήριξή του στο έργο και τη δουλειά του Ισπανού. Ο ίδιος, όμως, καλείται να βελτιώσει άμεσα τα πράγματα, με δεδομένο ότι σε ομάδες όπως στον Παναθηναϊκό, η πίεση για αποτελέσματα είναι τεράστια.

Τί θα συμβεί εάν οι Πράσινοι συνεχίσουν με γκέλες; Θα εξακολουθήσει ο Πογιάτος να στηρίζεται σε αυτή την περίπτωση; Θυμίζουμε μόνο πως το επόμενο ραντεβού του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα είναι κόντρα στον Άρη. Δηλαδή την ομάδα που πέρυσι τέτοια εποχή συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 4-0 και λίγο έλειψε να… διώξει τον Γιώργο Δώνη!

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος, το όνομα του Σάββα Παντελίδη είναι το πρώτο που θα πέσει στο τραπέζι για αντι-Πογιάτος, εάν ο Ίβηρας δεν το… γυρίσει άμεσα.

Εκτός του Ισπανού τεχνικού, δυσαρέσκεια στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει και για τον Τσάβι Ρόκα. Πέραν του ότι ο προπονητής που έφερε έχει κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα στο Τριφύλλι, στον Ρόκα χρεώνουν την… ισπανοποίηση της ομάδας,  με παίκτες-στοιχήματα όπως οι Χουάνκαρ, Αντονίτο και Αϊτόρ, που πρέπει να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι αυτών που αντικατέστησαν. Η μέχρι τώρα εικόνα του Παναθηναϊκού δεν δίνει περιθώρια για πολλά “πειράματα” σε Πογιάτος και Ρόκα…

Πηγή:sportdog.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours