Πέθανε ο Τζανλούκα Βιάλι σε ηλικία 58 ετών

Πέθανε ο Τζανλούκα Βιάλι σε ηλικία 58 ετών, ύστερα από γενναία μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ο Τζανλούκα Βιάλι “έσβησε” σε ηλικία 58 ετών προκαλώντας θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας τα τελευταία πέντε χρόνια η οποία τον κατέβαλε. Άφησε την τελευταία του πνοή στο Λονδίνο, όπου νοσηλευόταν σε ειδική κλινική.

Ο Βιάλι ήταν μέχρι πρότινος βοηθός στην εθνική Ιταλίας από την οποία αποχώρησε για να εισαχθεί σε κλινική του Λονδίνου: “Στο φινάλε μίας μακράς και δύσκολης “διαπραγμάτευσης” με την υπέροχη ομάδα των ογκολόγων μου, αποφάσισα να διακόψω, ελπίζω προσωρινά, τις νυν και τις μέλλουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου.

Ο στόχος του νέου επικεφαλής αντιπροσώπου των «ατζούρι» δεν ήταν άλλος από το να δώσει κουράγιο στους παίκτες της Ιταλίας, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία, στον όμιλο όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.

«Από τον Μάρτιο κάνω θεραπείες. Πρέπει να είμαι σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτή την πρόσκληση.

Είμαι καλά τώρα, συνεχίζω τη θεραπεία μου. Πρέπει να έχουμε υπομονή, είναι πιο δύσκολο από αυτό που θα ήλπιζα. Αλλά τα αποτελέσματα είναι θετικά και δεν βλέπω τον λόγο να μη συνεχίσω να κάνω μία κανονική ζωή», ήταν τα λόγια του Βιάλι.

About Post Author